Εκλεισε μεγάλο εμπορικό κέντρο, λόγω κοροναϊού

Εκλεισε μεγάλο εμπορικό κέντρο, λόγω κοροναϊού 
Φορέας κορονοϊού βρέθηκε στο Golden Hall και μόλις έγινε γνωστό δόθηκε εντολή να εκκενωθεί το εμπορικό κέντρο. 
Αναμένονται αποφάσεις και για τα άλλα εμπορικά της ίδιας εταιρίας.
Την απόφαση να κλείσει προσωρινά ανακοίνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής (13.03.2020) το Golden Hall.

Η απόφαση του Golden Hall να κλείσει για ένα μικρό χρονικό διάστημα πάρθηκε μετά τον εντοπισμό κρούσματος κορονοϊού.
Κόσμος που βρισκόταν το μεσημέρι της Παρασκευής στο πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο άκουσε την ανακοίνωση πως το Golden Hall πως εκκενώνεται για προληπτικούς λόγους.

Η εταιρία που διαχειρίζεται στο Golden Hall αποφάσισε να κλείσει το γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων προκειμένου να γίνουν όλα όσα προβλέπονται από το πρωτόκολλο για τα μέτρα προστασίας.
Σε ανακοίνωση που “ανέβηκε” στη σελίδα του Golden Hall αναφέρεται ότι το εμπορικό κέντρο εκκενώθηκε καθώς το είχε επισκεφτεί επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού. Προκειμένου να προφυλαχθούν εργαζόμενοι και επισκέπτες, δόθηκε εντολή να εκκενωθεί το εμπορικό και να κλείσει.

Η ανακοίνωση του Golden Hall
Κατόπιν σχετικής ενημέρωσης που λάβαμε πριν λίγο, κρούσμα θετικό στον ιό COVID-19 φέρεται να έχει επισκεφτεί το Εμπορικό και Ψυχαγωγικό Κέντρο “Golden Hall”.

Άμεση προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια τόσο των εργαζομένων όσο και των επισκεπτών στα εμπορικά κέντρα. Με γνώμονα αυτό προχωρήσαμε σε άμεση εκκένωση του Εμπορικού και Ψυχαγωγικού Κέντρου Golden Hall. Παράλληλα το συντομότερο δυνατόν και σε συνεννόηση με τις αρμόδιες αρχές, θα σας ενημερώσουμε για τις επόμενες κινήσεις μας σε όλα μας τα Εμπορικά Κέντρα”.
Νεότερη Παλαιότερη