Άγρια επίθεση στην Νάρα

Το «τρίγωνο» ανάμεσα Μάξι Λόπεζ, Γουάντα Νάρα και Μάουρο Ικάρντι έχει αποτελέσει αιτία για πολλά αφιερώματα και τώρα ήταν η σειρά του πρώτου να ξεσπαθώσει εναντίον της πρώην συντρόφου του.

Συγκεκριμένα, ο 35χρονος με μήνυμά του στο Twitter εξαπέλυσε ευθεία επίθεση, κατηγορώντας τη Νάρα για ανεύθυνη στάση, καθώς έφυγε από το Παρίσι και ταξίδεψε στην Ιταλία, που επικρατεί χαμός λόγω του κορωνοϊού.

«Πήρες τα παιδιά μας από το Παρίσι στο επίκεντρο της μόλυνσης. Θα ήθελα να ήξερα με ποια κριτήρια έσπασες την καραντίνα σε μια πανδημία, που όλοι σου ζητούν να μην βγαίνεις έξω, και εκθέτεις τα παιδιά μας σε ένα ταξίδι από τη μία χώρα στην άλλη. Κινείσαι, πας στο επίκεντρο της μόλυνσης, στη Λομβαρδία, χωρίς να υπολογίζεις τις συνέπειες.
Τι συμβαίνει στο κεφάλι σου τέτοιες στιγμές όταν το πιο πολύτιμο πράγμα που έχεις στον κόσμο είναι η υγεία των παιδιών μας; Είμαι αγανακτισμένος που δεν το σκέφτεσαι αυτό. Αν δεν σκέφτεσαι εσένα, σκέψου αυτά, γιατί σήμερα είσαι μητέρα πέντε παιδιών, αλλά φαίνεται ότι δεν το έχεις καταλάβει».

Αυτή, μάλιστα, δεν ήταν η πρώτη επίθεση που της εξαπέλυσε το τελευταίο διάστημα, αφού πριν από δύο μέρες, την κατηγόρησε πάλι διαδικτυακά, ότι δεν τον αφήνει να επικοινωνήσει με τα παιδιά του.

Σημειώνεται πως από τα πέντε παιδιά που έχει η Γουάντα Νάρα, τα τρία είναι από τον Μάξι Λόπεζ και τα άλλα δύο από τον Ικάρντι.



Νεότερη Παλαιότερη