Έμειναν σπίτι οι Θεσσαλονικείς

Μένουμε Σπίτι 
Τα περισσότερα σπιτια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έχουν φως, οι Θεσσαλονικείς φαίνεται πως πειθάρχησαν στις επίσημες οδηγίες να μείνουν σπίτι αλλά και στις εκκλήσεις που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός έστειλε σε όλους τους πολίτες ένα μήνυμα ενότητας, πειθαρχίας και υπευθυνότητας επαναλαμβάνοντας ότι τα δύσκολα είναι ακόμα μπροστά μας. «Οι επόμενες εβδομάδες θα είναι καθοριστικές και για τη χώρα μας». 

«Είναι στο χέρι μας να αποδειχθούν σκληρές και περίπλοκες αλλά όχι εφιαλτικές. Σας ζητώ, λοιπόν, να μη γκρεμίσουμε τώρα όλα όσα χτίσαμε το τελευταίο διάστημα» τόνισε. 
Επισήμανε ότι αυτό το Σαββατοκύριακο είναι μία ευκαιρία να δείξουμε την κοινωνική μας ευθύνη. «Αφού δεν θα έχουμε καμία επαγγελματική υποχρέωση, δεν κυκλοφορούμε! Μένουμε στο σπίτι και διαβάζουμε, ακούμε μουσική, βλέπουμε ταινίες, επικοινωνούμε με τους δικούς μας, αυτούς που αγαπάμε. Πάμε για έναν περίπατο ή για τρέξιμο μόνοι. 
Και σε κάθε περίπτωση αποφεύγουμε τις συναθροίσεις. 
Απ' όλους εμάς και τη συμπεριφορά μας εξαρτάται, τελικά, αν η κυβέρνηση χρειαστεί να πάρει ακόμα πιο δραστικά μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας» είπε και σημείωσε ότι ο ιός δεν γνωρίζει σύνορα και αποστάσεις.
Νεότερη Παλαιότερη