"Δεν μπορώ να σταματήσω να τρώω"

«Θέλω να καθίσω κάτω να φάω, θέλω φαγητό. Δεν μου αρέσει να μου βάλει ο άλλος στο πιάτο μισή μερίδα. Αν ξεφύγω, την επόμενη μέρα… φερμουάρ», λέει η τραγουδίστρια

Η Γωγώ Τσαμπά σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τηλεοπτική εκπομπή μίλησε για τη σχέση της με το φαγητό και τις γκάφες που έχει κάνει σε πανηγύρια. «Κάνω δίαιτα και νομίζω το έχω καταφέρει. Έχω χάσει 8 κιλά. Ο κόσμος έρχεται για να με ακούσει αλλά έρχεται και για μένα και θέλω να είμαι ευπρεπής πάνω στη σκηνή. Δεν θέλω να με βλέπει και να λέει “κοίτα την πώς έγινε”. 

Δεν μπορώ να αντισταθώ σε τίποτα. Θέλω να καθίσω κάτω να φάω, θέλω φαγητό. Δεν μου αρέσει να μου βάλει ο άλλος στο πιάτο μισή μερίδα. Αν ξεφύγω, την επόμενη μέρα… φερμουάρ», λέει χαρακτηριστικά η Γωγώ Τσαμπά.

«Έχω πάει σε άλλο πανηγύρι. Έχω πάει μια μέρα νωρίτερα. Πάω στο χωριό, βλέπω ότι δεν έχει κόσμο, δεν έχει φώτα, βλέπω την αφίσα μου και λέω το πανηγύρι που είναι; Πάω με τρόπο κοντά στην αφίσα, κοιτάζω… την επόμενη βραδιά. Όπισθεν… Να φύγεις 380 χιλιόμετρα είναι λίγο ζόρικο να ξαναγυρίσεις και να ξαναπάς την άλλη βραδιά. Από αφηρημάδα έχω ανεβεί και τραγουδάω με ένα παπούτσι πιο ψηλό και ένα πιο χαμηλό, ίδιο χρώμα. Κάθομαι και λέω γιατί γέρνω; Είμαι τόσο κουρασμένη;», είπε γελώντας η Γωγώ Τσαμπά.
Νεότερη Παλαιότερη