Γωγώ Τσαμπά : "Η Αστυνομία κάνει τα στραβά μάτια"

«Κάνουν τα στραβά μάτια, με το περιπολικό, σα να μη συμβαίνει τίποτε»
Εξώδικο στη Γωγώ Τσαμπά από Αστυνομικούς


Σε νομική προσφυγή καταφεύγουν οι Αστυνομικοί του Ορχομενού Βοιωτίας κατά της τραγουδίστριας Δημοτικών τραγουδιών για ισχυρισμούς της, που «προσβάλλοντας βάναυσα την τιμή και την υπόληψή τους»

Η τραγουδίστρια βγήκε στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Open (22/03) από το χωριό του πατέρα της τη Κυρτώνη Φθιώτιδας και περιέγραφε πώς αποφάσισε να ακολουθήσει τις υποδείξεις της Πολιτείας στο «ΜένουμεΣπιτι», καθώς τις προηγούμενες ημέρες είχε παραβρεθεί σε χώρους με συνωστισμό -χωρίς να διευκρινίζει αν εντοπίσθηκε κάποιο ύποπτο κρούσμα μεταξύ των παρεβρισκομένων- και τέθηκε σε κατ οίκον περιορισμό για τις επόμενες ημέρες όπως προβλέπεται από τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Ωστόσο ήταν ιδιαίτερη η επιμονή της, με την ίδια όπως κατ επανάληψη ανέφερε να παραμένει στο σπίτι της, να επαναλαμβάνει ότι στον Ορχομενό οι συγχωριανοί της κυκλοφορούν χωρίς περιορισμούς και .. συνωστίζονται, ενώ οι καταστηματάρχες με τα καφενεία λειτουργούν χωρίς να ακολουθούν τις υποδείξεις των επισήμων Φορέων της πολιτείας, που επιβάλλουν κλειστά μαγαζιά υγειονομικού ενδιαφέροντος. 

Η δήλωσή της, που προκάλεσε ενόχληση στο ένστολο προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ που υπηρετεί στον Ορχομενό και στάθηκε αφορμή για κινητοποίηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας :
 «Δυστυχώς, δε θέλω να προσβάλω την Αστυνομία, γιατί τούς έχουμε ανάγκη και του ευχαριστούμε, ίσως όμως κάνουν δυστυχώς τα στραβά μάτια. Περνάνε με το περιπολικό, με το δικό τους καφέ, σαν να μη συμβαίνει τίποτε. Αν συνεχιστεί αυτό, θα θρηνήσουμε περισσότερα θύματα απο την Ιταλία! και στεναχωριέμαι πολύ!» 

«Σχετικά με τα ανυπόστατα και άκρως προσβλητικά, για το ήθος και το καθολικώς αναγνωρισμένο, από την τοπική κοινωνία, επιτελούμενο έργο των υπηρετούντων Αστυνομικών στο Α.Τ. Ορχομενού Βοιωτίας, τα οποία ειπώθηκαν την 22/03/2020 από την κυρία Τσαμπά Γεωργία σε πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας ενημερώνει ότι έχει ήδη επικοινωνήσει με το νομικό της σύμβουλο και θα προβεί άμεσα σε συγκεκριμένες ενέργειες ώστε να προστατεύσει τα μέλη της από αναφορές οι οποίες αμαυρώνουν την καθημερινή τους προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, προσβάλλοντας βάναυσα την τιμή και την υπόληψη τους», ήταν η απάντηση του προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Βοιωτίας Ζαχος Καρακώστας.
Νεότερη Παλαιότερη