"Ραδιο Αρβύλα" : Δείτε εδώ την διαδικτυακή εκπομπή

Το ραντεβού με τους φανατικούς του «Ράδιο Αρβύλα» δόθηκε διαδικτυακά για πρώτη φορά το βράδυ της Δευτέρας 16 Μαρτίου.
Ο Αντώνης Κανάκης και οι συνεργάτες του δεν περίμεναν σίγουρα πως η πρεμιέρα τους, μέσα από ένα διαφορετικό μέσο, για πρώτη φορά μετά από χρόνια στην τηλεόραση, θα συνέπεφτε με μια κατάσταση που όμοιά της δεν έχει ζήσει στο παρελθόν η χώρα. Όπως όμως παρατήρησαν πολλοί χρήστες του Twitter, η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» ήρθε πάνω στην ώρα που οι περισσότεροι επιλέγουμε το «μένουμε σπίτι».

Τα φώτα της διαδικτυακής εκπομπής του «Ράδιο Αρβύλα» ήταν πιο χαμηλά, ενώ ο Αντώνης Κανάκης και οι συμπαρουσιαστές της εκπομπής επέλεξαν να μην καθίσουν πίσω από τον πάγκο του πλατό. Αντ’ αυτού έστησαν ένα μικρό σαλονάκι και παρουσίασαν την εκπομπή στους χρήστες του YouTube, σαν να έβγαιναν από το σπίτι τους.

Το «Ράδιο Αρβύλα» τα είχε όλα
Αν και η διαδικτυακή εκπομπή δεν είχε διαφημίσεις, ούτε θα μπορέσει να μετρηθεί σε τηλεθέαση, η ανταπόκριση στο Twitter, αλλά και η βροχή μηνυμάτων στο YouTube δείχνει πως μάλλον το πείραμα του «Ράδιο Αρβύλα» ήταν πετυχημένο.

Ο Αντώνης Κανάκης ξεκίνησε την αντίστροφη μέτρηση ως την κορυφή, με τα βίντεο της επικαιρότητας να είναι πολλά και τα σκετσάκια ή τα κλασικά διασκευασμένα τραγούδια που γνωρίζουν όσοι παρακολουθούν «Ράδιο Αρβύλα» να είναι όλα στη θέση τους.

Βίντεο: Το «ευχαριστώ» Κανάκη στο κλείσιμο του «Ράδιο Αρβύλα»
«Σας ευχαριστούμε από την καρδιά μας για αυτό που ζήσαμε σε αυτή την πρώτη εκπομπή. Θα είμαστε και αύριο στον αέρα με live streaming» είπε στο κλείσιμο ο Αντώνης Κανάκης, αφού αποχαιρέτισε με τους συνεργάτες του «Ράδιο Αρβύλα» τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τον Κώστα Βουτσά. «Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για αυτό που ζήσαμε σήμερα» επανέλαβε και ανανέωσε το ραντεβού του για την Τρίτη, σε μια εκπομπή που πιθανότατα θα βγει από το στούντιο του «Βινύλιο».

Νεότερη Παλαιότερη