4 εκατομμύρια ευρώ μπόνους και παροχές, σε εργαζόμενους επιχείρησης

Με σημαντικές παροχές προς τους εργαζομένους, που επεκτείνονται στη διάρκεια του κορωνοϊού, η εταιρεία βραβεύεται για τις καινοτόμες πρακτικές ανθρώπινου δυναμικού της

Η British American Tobacco Hellas ανακηρύχθηκε ως ένα από τα καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα στην Ελλάδα (Best Workplaces 2020) επιβεβαιώνοντας την διαρκή στήριξη στους ανθρώπους της.

Η εταιρεία έχει προσφέρει τα τελευταία δύο χρόνια περίπου 4 εκατομμύρια ευρώ σε μπόνους και παροχές στους ανθρώπους της. Παράλληλα, η εταιρεία προσφέρει εκατοντάδες ώρες προγραμμάτων εκπαίδευσης και προσωπικής ανάπτυξης, συμβάλλοντας στη διαρκή εξέλιξη των εργαζομένων της, ενώ στις υπάρχουσες παροχές, όπως ιατροφαρμακευτικό πρόγραμμα, συνταξιοδοτικό πλάνο, παροχή φαγητού κ.λπ., έχει προστεθεί το “Smart Working”, δίνοντας την επιλογή σε όλη την διάρκεια του έτους για εργασία από το σπίτι ή από όπου αλλού επιθυμεί ο κάθε εργαζόμενος.

Η κατάκτηση της 4ης θέσης στην κατηγορία των κορυφαίων επιχειρήσεων που απασχολούν από 50 έως 250 εργαζομένους από τον αναγνωρισμένο θεσμό Great Place to Work, είναι η 16η σε σειρά που κατακτά η εταιρεία τα τελευταία χρόνια, αποτελώντας επιβράβευση για τις σημαντικές επενδύσεις στην Ελλάδα, με παράλληλες καινοτόμες πρακτικές ανθρωπίνου δυναμικού.

Μάλιστα, η εταιρεία ήταν από τις πρώτες στην Ελλάδα που εφάρμοσε την εργασία εκτός γραφείου, με απολύτως καμία αλλαγή στις παροχές και στα δικαιώματα προς τους εργαζομένους της, πριν ακόμα ληφθούν τα περιοριστικά μέτρα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού επιθυμώντας να συμβάλλει άμεσα στην κοινή προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας. 
Με το “Smart Working”, που εφαρμόζεται και σε περιόδους που δεν υπάρχει κρίση όπως η σημερινή, η εταιρεία διευκολύνει τους ανθρώπους της στην ισορροπία μεταξύ οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής.

Παράλληλα, η British American Tobacco Hellas, με δυναμική παρουσία στην ελληνική αγορά, συνεχίζει να λειτουργεί με συνέπεια στην δέσμευσή της να δίνει αξία καθημερινά στην ελληνική κοινωνία και οικονομία, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας και ενισχύοντας σημαντικά τους Έλληνες λιανεμπόρους, προμηθευτές, εργαζόμενους και διανομείς και το 2020. Πρόσφατα, η εταιρεία προχώρησε στην επέκτασή του θερμαινόμενου προϊόντος καπνού glo στα σημεία λιανικής πώλησης σε όλη την Ελλάδα, ενισχύοντας τον κλάδο με περισσότερα από 20 εκατομμύρια ευρώ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Όμιλος της British American Tobacco επενδύει σημαντικά στην ελληνική οικονομία και κοινωνία μέσα από την στρατηγική μετασχηματισμού της αγοράς καπνού. Στο πλαίσιο αυτό, η Ελλάδα είναι από τις πρώτες χώρες πανευρωπαϊκά, όπου ο Όμιλος διαθέτει τη γκάμα των Προϊόντων Επόμενης Γενιάς δυνητικά μειωμένου κινδύνου (θερμαινόμενο προϊόν glo και προϊόν ατμίσματος Vype), δημιουργώντας σημαντικά οφέλη για το λιανεμπόριο και τους εργαζομένους της.

Παράλληλα, με έντονο ρόλο στον τομέα της κοινωνικής ευθύνης, η British American Tobacco Hellas αναλαμβάνει διαρκώς πρωτοβουλίες, δίνοντας αξία στην ελληνική κοινωνία, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την δημιουργία του 1ου Job Center στην Ελλάδα σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων, ενός πρότυπου κέντρου επανένταξης στην αγορά εργασίας για κοινωνικές ομάδες που βρίσκονται σε ανάγκη, με την ενεργή συμμετοχή των ανθρώπων της.

Σχετικά με την British American Tobacco Hellas
Η British American Tobacco Hellas είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες στην ελληνική αγορά προϊόντων καπνού και προϊόντων Επόμενης Γενιάς με δυνητικά μειωμένο κίνδυνο, με σημαντική συνεισφορά στην ελληνική οικονομία και κοινωνία, υψηλές διακρίσεις σε θέματα απασχόλησης και έμφαση σε καινοτόμες πρωτοβουλίες. Η εταιρεία ανήκει στην British American Tobacco plc, έναν διεθνή Όμιλο που λειτουργεί πάνω από 100 χρόνια, απασχολεί 55.000 εργαζομένους και διαθέτει γκάμα με περισσότερα από 200 εμπορικά σήματα που διανέμονται σε πάνω από 200 αγορές.
Νεότερη Παλαιότερη