Συνελήφθη ταβερνιάρης που άνοιξε την ταβέρνα του

Άνοιξε την ταβέρνα, έβγαλε τραπέζια στην ακροθαλασσιά και το… πλήρωσε ακριβά

Τι να σκεφτόταν άραγε ο 49χρονος στο Βόλο όταν αποφάσισε, εν μέσω καραντίνας και περιοριστικών μέτρων, να ανοίξει την ταβέρνα του και να δεχτεί κόσμο; Ό,τι και να σκεφτόταν το μετανιώνει πολύ πικρά γιατί τον συνέβαλαν και θα πληρώσει πρόστιμο.

Το ίδιο ισχύει και για τους πέντε πελάτες που έσπασαν την καραντίνα, πήγαν στην ταβέρνα, κάθισαν, παρήγγειλαν και άρχισαν να τρώνε σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Ο βιαστικός 49χρονος έχει ταβέρνα σε παραθαλάσσιο προάστιο του Βόλου. Αποφάσισε να ανοίξει το μαγαζί του παραβιάζοντας κάθε μέτρο απαγόρευσης που έχει επιβληθεί λόγω κορονοϊού: και την απαγόρευση κυκλοφορίας και την εντολή να μείνουν κλειστές ταβέρνες, μπαρ, καφετέριες κτλ.

Και όχι μόνο άνοιξε την ταβέρνα του ο 49χρονος. Έβαλε τραπέζια και καρέκλες μπροστά στη θάλασσα για να και να απολαμβάνουν τα εδέσματά του οι πελάτες!

Ενημερώθηκε η Αστυνομία και όταν έφθασαν στο Μαλάκι οι αστυνομικοί από το Α.Τ. Νοτίου Πηλίου, στον περιβάλλοντα χώρο της ταβέρνας υπήρχαν πέντε πελάτες, οι οποίοι είχαν σερβιριστεί και έτρωγαν κανονικά!

Ο 49χρονος ιδιοκτήτης συνελήφθη και σε βάρος του επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ, ενώ σε βάρος των πέντε πελατών επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο για παραβίαση μέτρων κυκλοφορίας.

Στον Βόλο γενικότερα συνεχίσθηκαν οι έλεγχοι. Συνολικά ελέγχθηκαν 365 περιπτώσεις από δυνάμεις της Αστυνομίας από χθες μέχρι και σήμερα το πρωί και διαπιστώθηκαν 16 παραβάσεις, εκ των οποίων οι εννέα για πεζούς και οι έξι για οδηγούς οχημάτων που δεν είχαν βεβαίωση μετακίνησης.
ΑΠΕ – ΜΠΕ
Νεότερη Παλαιότερη