Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα, από την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 13 Απριλίου 2020
Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Κριός

Νέα γνωριμία στο προσκήνιο από το φιλικό σας περιβάλλον! Δεν χρειάζεται όμως να ανοίξετε όλα σας τα χαρτιά. Να λέτε λίγα και να ακούτε πολλά…

Ταύρος

Μέρα θετική, διότι αντανακλάτε ερωτισμό, εκπέμπετε θετικότητα και είστε ιδιαίτερα προσιτοί στο αντίθετο φύλλο… Ξεκαθαρίστε παλιές νομικές υποθέσεις που εκκρεμούσαν.

Δίδυμοι

Θα ήταν φοβερά επιζήμιο να θυμώσετε σήμερα! Αν η συμπεριφορά των γύρω σας δεν σας αρέσει, απλά αγνοήστε τους. Οι πλανητικές η συνθήκες είναι τέτοιες, που μπορεί να ξαφνιαστείτε από το ενδιαφέρον κάποιου για σας.

Καρκίνος

Οικογενειακά θέματα θα φέρει το πλανητικό σκηνικό σήμερα, τα οποία θα πρέπει να σας απασχολήσουν. Δείξτε έμπρακτα την αγάπη και την φροντίδα στα μέλη της οικογένειας σας, επενδύοντας περισσότερο χρόνο μαζί τους.

Λέων

Έχετε πολύ καλές ιδέες και βρίσκετε σε καλή φόρμα! Ωστόσο προσέχετε, γιατί οι καινούργιες γνωριμίες και συμφωνίες, επαγγελματικές ή αισθηματικές, δεν ευνοούνται.

Παρθένος

Δεν είναι καθόλου σκόπιμο να συνεχίσετε τις χθεσινές διαφωνίες. Προσοχή στα οικονομικά σας. Ξεκουραστείτε και φροντίστε την υγεία σας.

Ζυγός

Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις συμφωνίες που ενδέχεται να κλιθείτε να υπογράψετε σήμερα. Μην οδηγείτε βιαστικά και απερίσκεπτα.

Σκορπιός

Και σήμερα η μέρα θα είναι αρκετά καλή ιδιαίτερα προς τις απογευματινές ώρες. Η δραστηριότητα, οι πρωτοβουλίες και οι καλές ιδέες θα σας βοηθήσουν μελλοντικά.

Τοξότης

Προσοχή σήμερα, γιατί μπορεί να δημιουργηθεί μια δυσάρεστη κατάσταση με ανθρώπους που ιεραρχικά βρίσκονται ψηλότερα από σας στον επαγγελματικό τομέα. Δείξτε υπομονή και σοβαρότητα απέναντι στους προϊσταμένους σας.

Αιγόκερως

Τα άστρα σας χαμογελούν! Η διάθεση σας είναι καλύτερη και οι πιθανότητες να καλυτερεύσουν τα πράγματα με το σύντροφο σας είναι περισσότερες.

Υδροχόος

Οι δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα σας κουράζουν ψυχικά, με αποτέλεσμα να ξεσπάτε με νεύρα στο σύντροφο σας.

Ιχθείς

Ένας κυκεώνας αναβολών και εμποδίων σήμερα! Επικρατεί ένταση και θα δημιουργηθούν προβλήματα αναφορικά με τα σχέδια σας. Θα έχετε όμως τις ευκαιρίες σας λίγο αργότερα να επανορθώσετε… alindakanaki.gr

Νεότερη Παλαιότερη