Έφυγε από τη ζωή ο Μπάμπης Γιωτόπουλος, ανήμερα το Πάσχα.

Έφυγε από τη ζωή ο Μπάμπης Γιωτόπουλος, ανήμερα το Πάσχα.
O Mπάμπης Γιωτόπουλος είχε πολλές παραστάσεις στο ενεργητικό του, δεκάδες σήριαλ και ταινίες. Από τις τελευταίες φορές που συμμετείχε σε σίριαλ στην τηλεόραση ήταν στο «Ταμάμ» του AΝΤ1.

Tη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας γράφοντας: «Δυστυχώς με πληροφόρησαν ότι δύο παλαίμαχοι συνάδελφοι από τα παλαιότερα μέλη μας του Τασεη έφυγαν από την ζωή χτες και σήμερα. Ο αγαπημένος μας Μπάμπης Γιωτόπουλος για πολλά χρόνια στέλεχος του Εθνικού μας Θεάτρου και ο Χρήστος Αναστασόπουλος που είχε ξεκινήσει στα μπουλούκια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει. Θα ετοιμάσουμε αφιερώματα για τους καλούς μας συναδέλφους».


Η καριέρα του ηθοποιού Μπάμπη Γιωτόπουλου
Ο Μπάμπης Γιωτόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 19 Μαρτίου του 1931. Τα παιδικά του χρόνια ήταν πολύ δύσκολα καθώς αυτός και η οικογένειά του πέρασαν Κατοχή. Μεγάλωσε στη Λάρισα, ενώ ο πατέρας του πέθανε στα 38 του χρόνια.

Στην τηλεόραση τον παρακολουθήσαμε σε επιλεγμένες παραγωγές, μια και ο ίδιος δούλεψε για 25 συνεχή χρόνια στο Εθνικό Θέατρο απ’ όπου αποφοίτησε και συνταξιοδοτήθηκε. Τελευταία του εμφάνιση στη σκηνή, ήταν στην παράσταση «Κατάδικός μου» της Ελένης Ράντου στο θέατρο Διάνα, τις σεζόν 2011-2014.

Στον κινηματογράφο, ο Μπάμπης Γιωτόπουλος είχε εμφανιστεί σε αρκετές ελληνικές ταινίες, όπως η παρωδία «Το κλάμα βγήκε απ’ τον παράδεισο», αλλά και τα φιλμ «Κουράστηκα να σκοτώνω τους αγαπητικούς σου» και «Η χορωδία του Χαρίτωνα». Ο ηθοποιός έκανε ένα πέρασμα και από την πιο πρόσφατη ταινία μυστηρίου «Έτερος Εγώ».


Νεότερη Παλαιότερη