Συνελήφθησαν κουρέας και δερματολόγοι, που έκαναν αποτριχώσεις

Σε επ'αυτοφώρω σύλληψη ενός 41χρονου ιδιοκτήτη κουρείου σε συνοικία του Αιγίου προχώρησαν άνδρες του Α.Τ. Αιγίου (ομάδα ΔΙΑΣ) το μεσημέρι της Μ.Τετάρτης, με την κατηγορία της παράβασης της κείμενης νομοθεσίας «περί παραβίασης μέτρων για την πρόληψη ασθενειών».

Σύμφωνα με το dete.gr, ο κουρέας συνελήφθη να κουρεύει έναν πελάτη του, ενώ στο χώρο αναμονής βρισκόταν άλλος ένας πελάτης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο τμήμα μιας και κινήθηκε εναντίον του η σχετική ποινική διαδικασία ενώπιον της Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου. Παράλληλα, επεβλήθη στον 41χρονο πρόστιμο 5.000 ευρώ, ενώ στους δύο πελάτες επεβλήθη πρόστιμο των 150 ευρώ έκαστος.

Δερματολόγοι παραβίασαν την καραντίνα και έκαναν αποτρίχωση.
Μπροστά στο κέρδος, δεν σκέφτηκαν ούτε την υγεία τους δυο γυναίκες δερματολόγοι που λειτούργησαν κανονικά τα ιατρεία τους στα Τρίκαλα παραβιάζοντας το μέτρο της απαγόρευσης λειτουργίας, για να κάνουν... αποτρίχωση σε πελάτισσές τους που και αυτές αγνόησαν τα μέτρα για τον κορωνοϊό! Σημειώνεται ότι τα ιατρεία είναι ανοιχτά, ωστόσο δεν γίνονται αποτριχώσεις ή αισθητικές επεμβάσεις, αλλά είναι μόνο για έκτακτα περιστατικά.

Το απίστευτο περιστατικό αποκαλύφθηκε όταν οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο στα δυο ιατρεία μετά από καταγγελίες ότι λειτουργούσαν και βρήκαν εν δράσει τις γιατρούς να περιποιούνται τις... κοκέτες γυναίκες!

Και οι τελευταίες μπορεί να γλίτωσαν με το γνωστό 150άρι πρόστιμο για κυκλοφορία χωρίς βεβαίωση, αλλά σε καθεμία από τις δερματολόγους επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ για παράνομη παροχή υπηρεσιών!
Νεότερη Παλαιότερη