"Με την καραντίνα, μου έχουν λείψει οι ερωτικές ....περιπτύξεις"

Ήρεμος και χωρίς πανικό αντιμετωπίζει ο Νίκος Μουρατίδης τον εγκλεισμό του στο σπίτι, λόγω των αναγκαίων μέτρων πρόληψης για τον κορονοϊό. Όπως αποκαλύπτει στο ΛΟΙΠΟΝ και την Ρενέ Σαραντινού, του λείπουν πάρα πολύ οι παρέες του, όπως και το σeξ!

Πώς βιώνεις την κατάσταση του εγκλεισμού στο σπίτι λόγω των μέτρων προστασίας για τον κορονοϊό;

Πάρα πολύ καλά, έχω συμμορφωθεί, είμαι κλεισμένος στο σπίτι, δεν βλέπω κανέναν, βγαίνω μόνο για τα τελείως απαραίτητα, να πετάξω σκουπίδια και να ψωνίσω. Όλο αυτό για μένα δεν είναι κάτι πολύ πρωτότυπο, γιατί την τελευταία δεκαετία περνάω μοναχικά, διαβάζοντας, γράφοντας… Το μόνο που μου λείπει είναι η ζωντανή ραδιοφωνική μου εκπομπή, που, λόγω καραντίνας, αναγκάζομαι να κάνω επαναλήψεις.

Υπάρχουν άνθρωποι που σου λείπουν;

Βέβαια, μου λείπουν πολύ οι παρέες που έρχονταν στο σπίτι, μαγειρεύαμε, γελούσαμε και βλέπαμε ταινίες, επίσης μου λείπει πάρα πολύ το σεξ. Κατά τα άλλα, είμαι πολύ ήρεμος, δεν έχω πάθει πανικό και υστερία, δεν λέω και δεν γράφω ακρότητες. Ελπίζω να ξεμπερδέψουμε σύντομα και όσο το δυνατόν πιο «αναίμακτα».


Τι θα κάνεις όταν έρθει το «πλήρωμα του χρόνου» και αφήσουμε πίσω μας όλα όσα περνάμε τώρα;

Όταν έρθει το «πλήρωμα του χρόνου»… θα αργήσει… Αισθάνομαι ότι είμαστε ακόμα στην αρχή, γιατί διαβάζοντας για τις μεγαλύτερες πανδημίες, βλέπω ότι έτσι ξεκινούσαν όλες, με λίγα κρούσματα, με λίγα θύματα και σιγά-σιγά διογκωνόταν όλο αυτό. Δεν νομίζω ότι θα βγούμε εύκολα από την κρίση του Covid-19, οπότε, υπομονή… Τώρα τα έχω κόψει όλα, δεν μπαίνει κανείς στο σπίτι, έχει απαγορευτεί… έχω κόψει την οικιακή βοηθό, την κοπέλα που μου κάνει μανικιούρ-πεντικιούρ, τον μασέρ και τον κηπουρό.

Χωρίς μανικιούρ, πεντικιούρ, μασάζ και σεξ πώς την «παλεύεις»;

(Γέλια.) Η πλάκα είναι πως με το δεξί χέρι κόβω τα νύχια του αριστερού, αλλά με το αριστερό δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Έτσι, αυτή τη στιγμή έχω κομμένα τα νύχια του αριστερού μου χεριού, ενώ του δεξιού μου, τα οποία μακραίνουν επικίνδυνα –και δεν μου αρέσει καθόλου αυτό που βλέπω, καθώς πάντα κόβω σύριζα τα νύχια μου–, αλλά κάνω υπομονή, τι να άλλο να κάνω; 
Όσον αφορά στο σeξ… ναι… άσ’ το… είναι ένα θέμα, όλο αυτό τον καιρό είμαι σε αποχή. Δεν λέω ότι ήμουν sεx machine, αλλά 1-2 φορές την εβδομάδα χρειάζεται. Οι άντρες χρειάζονται 1-2 φορές την εβδομάδα σeξ, ειδικά στην ηλικία αυτή, οι γυναίκες μπορεί να τα κουτσοκαταφέρουν κι αλλιώς, αλλά και αυτή η έλλειψη επαφής δεν βοηθάει σε τίποτα.

Έχεις κήπο;

Έχω δύο μπαλκόνια και μια ταράτσα κατάφυτα κι έχω έναν άνθρωπο για την ολοκληρωμένη φροντίδα τους.
Νεότερη Παλαιότερη