Ιωάννα Κουσκούση: Η Θεσσαλονικιά μιλά για το επεισόδιο στην παραλία

Ιωάννα Κουσκούση: «Τρομοκράτησαν το παιδί μου!»
«Οι αστυνομικοί μου είπαν πως θα με πάνε φυλακή. Όταν ο γιος μου το άκουσε αυτό, άρχισε να κλαίει και να παθαίνει κρίση πανικού. Τότε τρελάθηκα και άρχισα να φωνάζω».

Η Ιωάννα Κουσκούση, μιλάει στην «Espresso» για τη φραστική επίθεσή της στους αστυνομικούς στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, που καταγράφηκε σε βίντεο, το οποίο έγινε viral τα  προηγούμενα εικοσιτετράωρα.

«Στην αρχή της βόλτας μας, κάναμε μια πρώτη στάση στην εκκλησία για ν’ ανάψουμε ένα κεράκι και μετά συνεχίσαμε με προορισμό την παραλία. Το παιδί μου με το πατίνι του κι εγώ με τα πόδια. Φτάνοντας στον Λευκό Πύργο είδα πως ο δήμος είχε τοποθετήσει κιγκλιδώματα, απαγορεύοντας την είσοδο στους πολίτες. Υπήρχε όμως ένας χώρος που ήταν ανοιχτός και πέρασα μαζί με το παιδί μου για να συνεχίσω τη βόλτα μου. “Δεν θα με κλείσετε εσείς σπίτι με αυτή τη φάρσα που εξελίσσεται με τον κορονοϊό” φώναξα» περιγράφει η Ιωάννα.
«Έσκισα το μπλοκ»
«Τότε, ήρθαν οι αστυνομικοί και μου ζήτησαν το sms στο 13033 και την ταυτότητά μου. Είχα ό,τι χρειαζόταν, παρ’ όλα αυτά μου έκοψαν κλήση και μου πήραν την ταυτότητα. Νευρίασα τότε και έσκισα το μπλοκ με τις κλήσεις. Θέλω να τονίσω, μάλιστα, ότι οι αστυνομικοί δεν τηρούσαν τα προβλεπόμενα μέτρα, καθώς και ότι ήταν χωρίς μάσκες και γάντια» συμπληρώνει.

Η ίδια εξηγεί ότι επιτέθηκε φραστικά στους αστυνομικούς όταν της είπαν ότι θα την πάνε φυλακή, με αποτέλεσμα να τρομάξει ο γιος της. «Πήρα το παιδί μου να φύγουμε, ούτε καν με ένοιαξε η ταυτότητά μου, που την είχαν κρατήσει. Φεύγοντας, βέβαια, μου την παρέδωσαν και έληξε το συμβάν» λέει στην «Espresso», ενώ αποκαλύπτει ότι ετοιμάζεται να κινηθεί εναντίον εκείνων που τη βρίζουν στα social media, λόγω του βίντεο από το περιστατικό.

«Κάποιος έγραψε ότι είμαι μια ’’χαζοβιόλα τρελή που το παίζω παρουσιάστρια’’. Άλλος ότι είμαι ’’ανεύθυνη μάνα και δεν μπορώ να μεγαλώσω το παιδί μου’’. Έχω πολλή οργή μέσα μου. Μεγαλώνω μόνη μου το παιδάκι μου και τα βγάζω πέρα με μια διατροφή των 150 ευρώ τον μήνα. Είμαι κάθε λεπτό μαζί του ως φύλακας άγγελός του. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να με κρίνει ως μάνα. Θα τους κυνηγήσω νομικά όσους με συκοφαντούν. Δεν με νοιάζει για εμένα, με νοιάζει όμως για το παιδί μου» τονίζει. Η παρουσιάστρια απαντάει και στα σχόλια που ακούστηκαν ότι προκάλεσε το επεισόδιο για λόγους προβολής. «Απεναντίας, αν υπήρχε πιθανότητα να πάω σε μεγάλο κανάλι, πλέον κανείς δεν θα με θέλει, επειδή δεν είμαι του συστήματος. Δεν με νοιάζει όμως, επιλέγω να είμαι ελεύθερος άνθρωπος» σημειώνει.

Για την ιστορία, η Ιωάννα Κουσκούση, η οποία έχει συμμετάσχει στο «Shopping Star», είχε έρθει πάλι στο προσκήνιο το 2019, δηλώνοντας θαυμάστρια του Αλέξη Τσίπρα. Σε βίντεο που είχε ανεβάσει τότε, κι είχε γίνει viral, φαίνεται να λέει «παιδιά, θα τρελαθώ», για να λάβει την ψύχραιμη απάντηση του Τσίπρα: «Δεν είναι καλό να τρελαθείς».

Νεότερη Παλαιότερη