«Γυαλιά καρφιά» Κέντρο Υγείας, από συγγενείς ασθενούς που απεβίωσε

Συγγενείς ασθενούς, η οποία απεβίωσε, έσπασαν πόρτες και τζάμια, ξήλωσαν κουφώματα με τη συνολική ζημιά να ανέρχεται σε 7.719 ευρώ

Γιατροί και νοσηλευτές δίνουν καθημερινά την μάχη απέναντι στον κορωνοϊό. 
Εν μέσω της πανδημίας καλούνται να αντιμετωπίσουν τον άγνωστο και φονικό Covid19 αλλά κάποιες φορές έρχονται και αντιμέτωποι με τις οργισμένες αντιδράσεις συγγενών και φίλων ασθενών, που δεν τα κατάφεραν.

Μια τέτοια περίπτωση είναι τα όσα διαδραματίστηκαν στο κέντρο υγείας Σχηματαρίου όταν συγγενείς ασθενούς, η οποία απεβίωσε, τα έκαναν «γυαλιά καρφιά». Πόρτες έσπασαν, κουφώματα ξηλώθηκαν και τζάμια έγιναν θρύψαλα με τη συνολική ζημιά να ανέρχεται σε 7.719 ευρώ.

Αναφερόμενος στο συμβάν ο δήμαρχος Τανάγρας Βασίλης Περγάλιας τόνισε ότι «σήμερα, σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τη χώρα μας, η στήριξη των ανθρώπων που προασπίζονται την Υγεία και δίνουν καθημερινή μάχη για όλους μας θα πρέπει να είναι αμέριστη. Είναι ιδιαίτερα θλιβερό, να παρουσιάζονται από κάποιους μεμονωμένους πολίτες, τέτοια περιστατικά βίαιης συμπεριφοράς. 

Τέτοια γεγονότα δείχνουν έλλειψη σεβασμού και πολιτισμού, προσβάλουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, δεν μας τιμούν, αποτελούν εξαίρεση και δεν μας αντιπροσωπεύουν ως δήμο και ως κοινωνία».


Νεότερη Παλαιότερη