Περίγελος η Έλενα Ακρίτα : Αήθης επίθεση σε σύζυγό Υπουργού

Σφοδρή επίθεση μέσω των κοινωνικών δικτύων δέχθηκε η σύζυγος του υπουργού Ανάπτυξης Αδωνι Γεωργιάδη για μια ανάρτηση...που όμως είναι fake. Ανάμεσα σε εκείνους που την πάτησαν και έσπευσαν να κατηγορήσουν την Ευγενία Μανωλίδου και η Ελενα Ακρίτα, που αργότερα έσπευσε να σβήσει το σχόλιό της, χωρίς ούτε καν να ζητήσει μία συγγνώμη.

Στην ψεύτικη ανάρτηση η κ. Μανωλίδου φέρεται να δηλώνει ότι ακολούθησε τον οικονομικό οικογενειακό προγραμματισμό του Αδωνι Γεωργιάδη και πέρασε η οικογένεια για 7 ημέρες με 38,40 ευρώ μαζί με το σούπερ μάρκετ. Και υποτίθεται ότι προσθέτει: "Χωρίς να στερηθούμε τίποτα. Αν θέλουμε μπορούμε”.

Το υποτιθέμενο tweet της κυρίας Μανωλίδου που φτιάχτηκε από ψεύτικο λογαριασμό, αναδημοσιεύτηκε χιλιάδες φορές και προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις από τους χρήστες
Μάλιστα σχολιάστηκε ενδεικτικά και από την Έλενα Ακρίτα, ωστόσο στην συνέχεια η ανάρτησή της κατέβηκε, όταν κατάλαβε το σφάλμα της.


Ωστόσο το γεγονός δεν το άφησε ασχολίαστο και η ίδια η Ευγενία Μανωλίδου η οποία ανήρτησε στο Twitter: «Αυτό που σε βρίζουν για κάτι που δεν έκανες, μόνο και μόνο για να σε βρίσουν, πώς να λέγεται άραγε...».

Νεότερη Παλαιότερη