Ολομέτωπη επίθεση Καρτερου σε Τσιόδρα

SHARE:

Μια παντελώς αστήρικτη και ακατανόητη επίθεση στον Σωτήρη Τσιόδρα εξαπέλυσε σήμερα ο Θανάσης Καρτερός, που μετά την επιστροφή του από το Μέγαρο Μαξίμου, όπου διετέλεσε διευθυντής του γραφείου Τύπου του Αλέξη Τσίπρα, στην εφημερίδα «Αυγή» αποφάσισε να τα βάλει με αυτούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κορωνοϊού.

«Όταν έκλαψε ο Τσιόδρας», ήταν ο τίτλος του σημερινού του άρθρου στη στήλη του «a la Καρτ», στο οποίο ο κ. Καρτερός βγάζει εμφανή εμπάθεια προς τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας, που έχει αναλάβει το δύσκολο έργο της αντιμετώπισης της πανδημίας.

Σε μια πρωτοφανή επίθεση και ελλείψει επιχειρημάτων, ο κ. Καρτερός προσάπτει στον κ. Τσιόδρα ότι πήγε να… ψάλλει, σε άδεια εκκλησία και τον κατηγορεί επειδή εμφανίζεται ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης Μητσοτάκη αντί να εκπροσωπεί «τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής, τους παραπεταμένους από το σύστημα, τους πρόσφυγες, τους Ρομά, φυλακισμένους και απόκληρους»…

Μάλιστα, αφήνει αιχμές και κατά του μετριοπαθούς πρώην υπουργού Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέα Ξανθού, που είχε επιλέξει χαμηλούς τόνους στην αντιπολιτευτική του τακτική. «...Κι εμείς έναν Τσιόδρα θα είχαμε σ' αυτή τη θέση -αυτό από ευγενείς συριζαίους», αναφέρει, χωρίς να τον κατονομάσει.

Σίγουρα, δεν είναι η πρώτη επίθεση κατά του Σωτήρη Τσιόδρα, ο οποίος προφανώς απαντά με το έργο του σε όσους τον επικρίνουν χωρίς να στηρίζουν με λογικό τρόπο τα πυρά τους.

«Είναι δικός τους εκπρόσωπος. Δεν είναι ουδέτερος ο Τσιόδρας. Κι όταν μιλάει, κι όταν κλαίει, αυτούς εκπροσωπεί», αναφέρει ο κ. Καρτερός, προφανώς ξεχνώντας ότι η μάχη κατά του κορωνοϊού δεν αφορά μια μερίδα πολιτών ή ένα συγκεκριμένο ιδεολογικοπολιτικό φάσμα, αλλά όλους όσοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη χώρα μας.

Εδώ να υπενθυμίσουμε πως ο Ριζοσπάστης, αμέσως μετά το τραγικό δυστύχημα στο Τσερνόμπιλ και υπό την αρχισυνταξία του Θανάση Καρτερού, προσπαθούσε να υποβαθμίσει τους κινδύνους αλλά και το ίδιο το συμβάν.
Ο κ. Καρτερός υποστήριζε πως δεν υπήρχε κίνδυνος από το δυστύχημα στον πυρηνικό σταθμό και πως όλα ήταν προπαγάνδα των καπιταλιστών και κινδυνολογίες των ΗΠΑ, για να πλήξουν τον κομουνισμό !!!

Αναλυτικά, αναφέρει ο Θανάσης Καρτερός:
«Το είπε ο Τσιόδρας. Ακούσατε χθες, σήμερα, προχθές, τον Τσιόδρα. Αλλοι τρεις νεκροί, το ανακοίνωσε ο Τσιόδρας. Ευτυχώς που υπάρχει ο Τσιόδρας. Κι εμείς ένα Τσιόδρα θα είχαμε σε αυτή τη θέση -αυτό από ευγενείς συριζαίους. Και η σκηνή των σκηνών, που συγκίνησε περισσότερο κι από θρήνους συγγενών. Ο Τσιόδρας να κλαίει βουβά επί του βήματος. Έσπασε ο Τσιόδρας, λύγισε ο Τσιόδρας, δάκρυσε ο Τσιόδρας, έκλαψε ο Τσιόδρας. Τίτλοι και παράθυρα, υπότιτλοι και φεγγίτες, ηχητικά και διαδικτυακά, με τον Τσιόδρα ασχολούνται. Όπου και να ΜΗΝ πας, Τσιόδρα ακούς και βλέπεις. Πανδημία δίχως Τσιόδρα, σκορδαλιά χωρίς τα σκόρδα.

Υπάρχει βέβαια και ο Τσιόδρας ψάλλων. Αλλά όσοι ασχολήθηκαν μ' αυτό, και τόλμησαν να του κάνουν κάποια προσεκτική έως και αβρή κριτική, κατηγορήθηκαν ότι δεν σέβονται τον επιστήμονα και χριστιανό. Αλλά ο ίδιος σέβεται τον εαυτό του, όταν κάνει αυτά που μας συμβουλεύει να μην κάνουμε εμείς; Όταν επιτίθεται σε δημοσιογράφο ότι σπέρνει τον φόβο, επειδή τον ρωτάει τι γίνεται με τους εν οίκω κλεισμένους και επί ξύλου κρεμασμένους. Όταν δηλώνει ότι αν δεν έκαναν -ο Μητσοτάκης, δηλαδή, άντε και ο ίδιος- όσα έκαναν, ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ 2.265 νεκρούς. Υποθετικούς, για χρήση τρομοκρατικής προπαγάνδας, αλλά όλα κι όλα. Μετρημένους φέρετρο φέρετρο.

Προπαγάνδα ο Τσιόδρας; Θα πέσει φωτιά να μας κάψει. Τι κάνει όμως αν όχι αυτό; Μετράει νεκρούς και κρούσματα, παρέχει στους φοβισμένους το γλυκύ έαρ των πατρικών συμβουλών του και συνεχώς αφήνει να διαπερνάει κάθε του λέξη μια υπόρρητη και άρρητη ανακούφιση. Καλά είμαστε. Και είμαστε καλά, επειδή τα κάναμε και τα κάνουμε σωστά. Μήπως τον ακούσατε ποτέ να λέει έστω μια λέξη για τα μηνύματα αγωνίας των ανθρώπων της πρώτης γραμμής, που παλεύουν χωρίς τα απαραίτητα; Να σημειώνει κάποιο λάθος, κάποια αβλεψία, κάποιου είδους ευθύνη; Να ασκεί μια επιστημονική κριτική ουσίας, που ακουμπάει στην πραγματικότητα και όχι στις προδιαγραφές του Μητσοτάκη;

Από την άλλη όμως, τι περιμέναμε; Δεν εκπροσωπεί τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής, ούτε τους παραπεταμένους από το σύστημα, ούτε βέβαια -ύπαγε οπίσω μου- πρόσφυγες, Ρομά, φυλακισμένους και απόκληρους. Την κυβέρνηση της Δεξιάς εκπροσωπεί. Τον Μητσοτάκη εκπροσωπεί. Αυτός τον τοποθέτησε εκεί. Αυτός τον λιβανίζει ως τεχνοκράτη μεγάλου βεληνεκούς. Εκπρόσωπος επί της πανδημίας είναι, αλλά δικός τους εκπρόσωπος . Και ως εκπρόσωπος μιας κυβέρνησης, και ενός πρωθυπουργού, υποστηρίζει τους εκπροσωπούμενους. Είναι θέμα δεοντολογίας, Πολιτικής, όχι επιστημονικής, αλλά πάντως δεοντολογίας.

Εκείνο που δεν είναι καθόλου δεοντολογικό, ούτε έντιμο, είναι να κρύβονται όλοι τους, με πρώτο τον Μητσοτάκη, πίσω από τον δήθεν ουδέτερο τεχνοκράτη. Δεν είναι ουδέτερος ο Τσιόδρας. Κι όταν μιλάει, κι όταν κλαίει, αυτούς εκπροσωπεί. Την πολιτική τους εξωραΐζει. Και το κάνει μια χαρά».

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Η Τουρκία εξαιρεί από την καραντίνα τους νεαρούς εργαζόμενους κάτω των 20 ετών


Η Κίνα έχει εξάγει σχεδόν 4 δισεκατομμύρια μάσκες για τον κορωνοϊό από τις αρχές Μαρτίου


Σωτήρης Τσιόδρας: Πώς γράφτηκε το τραγούδι - ύμνος στην ελπίδα που αφιέρωσε στους Ιταλούς
Δείτε επίσης
Δεν θα πιστεύετε τι είναι αυτό που με βοήθησε στον πόνο των αρθρώσεων!
Health Elixir
Κορωνοϊός: «Πορνο-τηλεδιάσκεψη» το νέο όπλο κατά της ανίας
Τέλος στα φαλακρά σημεία του κεφαλιού. Αποκατάσταση των μαλλιών σας άμεσα
VitaHair Max
Σοφία Αλεξανιάν: «Δεν έχω να φάω ούτε μακαρόνια…» - Η ηθοποιός βρίσκεται σε απόγνωση
Πώς έχει αλλάξει ο κόσμος με το πέρασμα του χρόνου
BuHamster.com
Κορωνοϊός- Σουηδία: Έλληνας ψυχολόγος εξηγεί γιατί η κυβέρνηση δεν έβαλε τη χώρα σε καραντίνα
Ροφήματα αδυνατίσματος.Τα Πιο αποτελεσματικά είναι..
Ροφήματα Aδυνατίσματος
«Δεν μπορώ να πάω στον τάφο του παιδιού μου!»
Μην Ξαναβάλετε αυτά τα 9 Τρόφιμα στην Κατάψυξη!
Flashposts.com
Κρούσματα κορωνοϊού: Υποχώρησε η Ελλάδα στην παγκόσμια λίστα
Έπινα Νερό με Λεμόνι για Ένα Μήνα και Δείτε τι μου Συνέβη ...
Bitelists.com
ΣΟΚ για την αγορά αυτοκινήτου ο θάνατος του 52χρονου CEO απο κορωνοϊό
by Taboola
17
SHARES
Best of Network
Hypertension_man_woman1__1_
Αρτηριακή Πίεση: Ο εύκολος τρόπος να την «ρίξετε» δύο μονάδες
pneumonia_koronoiso
Κορωνοϊός: Τροφές που βοηθούν τους πνεύμονες εν μέσω πανδημίας
elas
Δείτε τα νέα SUV της Αστυνομίας που μπαίνουν στη μάχη για τον κορωνοϊό...
GettyImages-1202141482
Οι celebrities που αποφάσισαν να κουρευτούν μόνοι τους στην καραντίνα
sugardaddy
Είμαι 50 ετών, Ceo & πρώην Sugar Daddy: Αυτά είναι όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για μένα 05/04/2020, 11:37
spanos2
ΣΟΚ για την αγορά αυτοκινήτου ο θάνατος του 52χρονου CEO απο κορωνοϊό - Στο νοσοκομείο και ο γιός του 05/04/2020, 10:13 1
EUy_8yIXkAAyiCD
Πείνα στις ΗΠΑ! Ένας στους 8 στις μισές κομητείες της χώρας δεν έχει αρκετό φαγητό (χάρτης) πριν 3 λεπτά
malage_2
Ευρωπαϊκές χώρες ετοιμάζονται για σταδιακή χαλάρωση του lockdown πριν 35 λεπτά
makrri
Παραλήρημα της Ραχήλ Μακρή: «Ο κορονοϊός είναι μούφα, εγώ θα κοινωνήσω κανονικά» 05/04/2020, 09:37
sarapova
Κορονοϊός: Αισθάνεσαι άσχημα; Στείλε μήνυμα στην Σαράποβα 05/04/2020, 09:44

ΣΧΟΛΙΑ (60)
ΤΕΛΑΜΩΝ
πριν 4 λεπτά
Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΚΑΡΤΕΡΟΣ ,ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ <<.ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ..>> ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΤΟΥ ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ....

Απάντηση
Μάνος
πριν 6 λεπτά
Είπε ο Καρτερός,ο κριτής των πάντων αφού είναι ογκόλιθος μορφώσεως.Αν δεί τις υποτροφίες του Τσιορδα,τις εργασίες,τις μελέτες του και γενικά το έργο του δεν θα μπορούσε να αρθρώσει λέξη.Αλλα ξέχασα πάνω από κάθε επιστήμη είναι η αριστερή ιδεολογία του κ@λου.

Απάντηση
Α
πριν 7 λεπτά
Θρησκευτικος παροξυσμος. Ποια διαφορα εχουν αραγε οι αποψεις του "δημοσιογραφου" κ. Καρτερου απο αυτες του "επιστημονα" π. Στυλιανου Καρπαθιου; Φανατισμος και αντιστροφη της πραγματικοτητας. Η αναγκη της πιστης ειναι ισχυρη και αδιαπραγματευτη. Οι αναποφευκτες αποτυχιες των θρησκευτικων συστηματων αφορουν μονο τους ιστορικους. Μην φθειρετε τα νευρα σας και μη βριζετε. (Ας θυμηθουμε και τη βαρβαρικη ρηση "κραζεις, θαυμαζεις"). Ευχαριστουμε την αριστερα, που με την ανοδο της στην εξουσια αποκαλυψε το πραγματικο της ακραιο προσωπο. Η δημοκρατια των κεντρωων αποψεων θα επικρατει παντα και θα ζει με τα αναποφευκτα λαθη της, που που σπανια καταληγουν σε τραγωδιες.

Απάντηση
Τζουμ τρια λα ριμ λα ρομ
πριν 8 λεπτά
Θα το πιείτε ολο το ξυδάκι.Μεχρι την τελευταία σταγόνα.

Απάντηση
Syrizaios
πριν 8 λεπτά
Αγαπητε μου ειναι γνωστο οτι τα μαρουλια δεν διαθετουν εγκεφαλο. Πως θα μπορουσε να διαθετει ο «Μαρουλιας» ?

Απάντηση
ZZ
πριν 8 λεπτά
Τους παραπεταμένους από το σύστημα <πρόσφυγες> ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και Ρομά να τους πάρετε σπίτι σας να τους ταΐζετε εσείς οι ουμανιστές του κώλου , σε ότι αφορά τον Σωτήρη Τσιόδρα , πλένε το βρομόστομο σου πριν ξεστομίσεις βρομιές εναντίον του άλλη φορά βλήμα , το πρόβλημα σας είναι ότι ο Ελληνικός λαός δεν ξεσηκώθηκε κατά της κυβέρνησης για τα μέτρα ,θα το θέλατε αλλά δεν σας έκατσε ,θα ήταν βούτυρο στο ψωμί σας να γεμίσετε την Ελλάδα με τους βρομωμουσουλμάνους σας αφού ποικιλοτρόπως δείχνετε ότι σας ενοχλεί η επανάσταση του 1821 κατά του Ισλαμικού –Τούρκικου ζυγού ,ακόμη και τα Βόρεια μας σύνορα θα ανοίγατε διάπλατα να περάσουν ανενόχλητα τα Τσιχαντια στην Ελλάδα , τίποτα δεν πάει καλά για σας έχετε βουλιάξει στον βούρκο που δημιουργήσατε βρομιάρηδες αριστερή μισέλληνες .

Απάντηση
Αννα
πριν 9 λεπτά
Αχ... να' ταν η ζήλεια ψώρα κύριε απαυτέ μου.. Γνωρίζετε πολύ καλά οτι είστε μια τρίχα απ' τα... μαλλιά του γιατρού και σωτήρα μας κυριου Τσιόδρα...

Απάντηση
Κ
πριν 10 λεπτά
Ο Ξανθός αλλά πιστεύει για τον Τσοδρα...

Απάντηση
Imeros
πριν 10 λεπτά
Μαλιστα,οι ανθρωποι της πρωτης γραμμης στην Ελλαδα για τους συριζαιους ειναι οι λαθρομεταναστες,οι Ρομα,οι φυλακοβιοι,οι περιθωριακοι.Ολοι εμεις οι υπολοιποι,οι "νοικοκυραιοι" οπως μας αποκαλουν με ιδεοληπτικη βδελυγμια,οι μ@λ@κες που δουλευαμε και φορολογουσαν ακομα και την αναπνοη μας οταν κυβερνουσαν και υπογραφαν το ενα μνημονιο πισω απο το αλλο ,δεν υπαρχουμε γιαυτους.

Απάντηση
ΞΕΦΤΙΛΕΣ !!!
πριν 11 λεπτά
Ο δε Ριζοσπάστης, υπό την αρχισυνταξία του Θανάση Καρτερού, προσπαθούσε να υποβαθμίσει τους κινδύνους αλλά και το ίδιο το συμβάν. Ο κ. Καρτερός υποστήριζε πως δεν υπήρχε κίνδυνος (επειδή το έλεγε η ΕΣΣΔ) και πως όλα ήταν κινδυνολογίες των ΗΠΑ για να πλήξουν τον κομουνισμό. Ο κ. Καρτερός, που σήμερα είναι διευθυντής γραφείου τύπου του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, έμεινε γνωστός για μια φράση («τρώτε μαρούλια άφοβα») που δεν είπε, αλλά συμπυκνώνει τη στάση του Ριζοσπάστη αλλά σε ένα βαθμό και της ελληνικής αριστεράς εκείνη την περίοδο. Πηγή: www.lifo.gr

Απάντηση
@
πριν 4 λεπτά
Μόνο που τότε στάθηκε τυχερός . Φυσούσαν νότιοι άνεμοι και το ραδιενεργό νέφος μεταφέρθηκε σε Λευκορωσία και σκανδιναβικές χώρες . Ως φαίνεται η τύχη έχει εγκαταλείψει τον κύριο ΘΚ εδώ και αρκετά χρόνια ....

Απάντηση
Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Όνομα *
Email
Σχόλιο *
Απομένουν 2500 χαρακτήρες

* Υποχρεωτικά πεδία


Digital Growth Strategy by Cloudevo Όροι Χρήσης Επικοινωνία
Copyright © 2020 Πρώτο Θέμα

Απόρρητο
Πρώτο ΘΕΜΑ
Κατεβάστε την ανανεωμένη εφαρμογή
ΔΩΡΕΑΝ - Στο Google Play
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ

Μέλι κρέμα Γεωργάκα

Μέλι κρέμα Γεωργάκα
Το λατρεύουν τα παιδιά
Όνομα

Αθλητικα Αστεία Αυτοκινητο Γνώμη Γυναικα Διατροφή Διεθνή Δικαιοσύνη Έγκλημα Εκλογές 2019 Ελλαδα Ελλάδα Ελληνοτουρκικά Εξοδος επιδόματα Επιχειρησεις Εργασιακά Ζώδια θείος Θεσσαλονίκη Καιρός Κινηματογράφος κοινωνια Κοινωνία κοροναϊός Κορωναϊός Κόσμος μαγειρική Μακεδονία Μουσική Οικονομία όλα Θεσσαλονίκη παιδεία Περιβάλλον Περιεργα πολιτική Σχεσεις Τεχνες-Πολιτισμος Τεχνολογία Τζόκερ Τουρισμος Υγεία Φύση Φωτογραφια Χαλκιδικη Χαλκιδική Χρηστικα Aστυνομικα νεα Internet jewels Lifestyle Media NFL Quiz slideshow video
false
ltr
item
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!: Ολομέτωπη επίθεση Καρτερου σε Τσιόδρα
Ολομέτωπη επίθεση Καρτερου σε Τσιόδρα
https://1.bp.blogspot.com/-hn_mVu4Ktvw/XooEwF1FMoI/AAAAAAACle0/IpO0WXS8qMA7DxHC8t7uzhnqs1DDDbG_ACLcBGAsYHQ/s640/karteros_tsiodras.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-hn_mVu4Ktvw/XooEwF1FMoI/AAAAAAACle0/IpO0WXS8qMA7DxHC8t7uzhnqs1DDDbG_ACLcBGAsYHQ/s72-c/karteros_tsiodras.jpg
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!
https://www.olathessaloniki.com/2020/04/blog-post_96.html
https://www.olathessaloniki.com/
https://www.olathessaloniki.com/
https://www.olathessaloniki.com/2020/04/blog-post_96.html
true
65558835043622369
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy