Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, φόρεσε από τώρα το μαγιό της και έφερε το καλοκαίρι

«Αυτό το καλοκαίρι θα το γευτώ στο μάξιμουμ» Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ανυπομονεί να έρθει το καλοκαίρι.

Η φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram με μαγιό και καπέλο εξέπληξε ευχάριστα τους διαδικτυακούς της φίλους. Μάλιστα, η ηθοποιός σημείωσε στη λεζάντα πώς η φωτογραφία της είναι χωρίς φίλτρα και δεν έχει υποστεί καμία επεξεργασία.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου συμβουλεύει τους followers να μείνουν για λίγο ακόμα σπίτι και μοιράζεται τις σκέψεις της για το καλοκαίρι που πλησιάζει σε λίγο καιρό.

«Αυτό το καλοκαίρι θα το γευτώ στο μάξιμουμ με όλες μου τις αισθήσεις!!Μετά από ένα τόσο δύσκολο χειμώνα θα ρουφήξω μέχρι μεδούλι τις χαρές αυτής της εποχής!!!Υπό την προϋπόθεση βεβαία πως όλα θα πάνε καλά. Η ζωή είναι μαγική, από δω και πέρα ας ζήσουμε κάθε της στιγμή σαν αυτό που πραγματικά είναι, ένα θαύμα!!!
Προς το παρόν μένουμε -για λίγο ακόμα- σπίτι και επιστρέφουμε όλοι δριμύτεροι και με μεγαλύτερη προσοχή και ευλάβεια για το επίγειο μας σπίτι,τον πλανήτη μας!!» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η ταλαντούχα ηθοποιός είναι λάτρης των social media και μάλιστα του Instagram! Συχνά μοιράζεται φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της με τους ακολούθους της.

Νεότερη Παλαιότερη