Βίντεο με την επίθεση πρωταθλητή bodybuilding, σε αστυνομικούς

Ο Bodybuilder που επιτέθηκε και χτύπησε κριτή σε αγώνες επιτέθηκε σε Αστυνομικούς της ΔΙΑΣ σε έλεγχο

Ο bodybuilder με παρελθόν στις βίαιες αντιπαραθέσεις τραμπούκιζε σε Αστυνομικούς της ΔΙΑΣ όταν κλήθηκαν να βεβαιώσουν παράβαση

Με καταγγελία για λειτουργία επιχείρησης κατά παράβαση των διατάξεων, τις πρώτες ημέρες εφαρμογής των μέτρων, Αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ στη Ρόδο, μετέβησαν για έλεγχο και συστάσεις. Στην επιχείρηση η οποία κατά παράβαση ήταν σε λειτουργία βρισκόταν και ο Bodybuilder Γιάννης Μαγκος ο οποίος επιτέθηκε και προκαλούσε τους Αστυνομικούς τους απώθησε ενώ τους απεύθυνε το λόγο σε έντονο ύφος.

Ο γνωστός bodybuilder Γιάννης Μάγκος ο οποίος μας είχε απασχολήσει όταν είχε χτυπήσει κριτή σε αγώνες bodybuilding επιστρέφει αυτή τη φορά εναντίον της Ελληνικής Αστυνομίας», το σχόλιο όπως παρατίθεται στο σύνδεσμο του YouTube.

Το σχόλιο αφορά επεισόδιο που προκάλεσε ο πρωταθλητής του Bodybuilding από τη Ρόδο, ο οποίος είχε αναδειχθεί πρώτος στην την κατηγορία του και στο Overall του 22ου Πανελλήνιου Κυπέλλου Σωματικής Διάπλασης και Fitness που είχε διεξαχθεί στο Γαλάτσι (25/11). Μια αλλαγή ωστόσο στα αποτελέσματα τον κατέτασσε στη δεύτερη θέση πίσω από τον Χρήστο Πιστόλας. 
Σε έξαρση και εκνευρισμένος πλησίασε την επιτροπή τους επέδειξε τη γενετήσιας φύση του, και χτύπησε τον ξένο κριτή. Στη συνέχεια ο θηριώδης bodybuilder με ύψος στο 1.85 και βάρος που ξεπερνά τα 100 κιλά, ανέβηκε στη σκηνή προκαλώντας όποιον ήθελε να αναμετρηθεί μαζί του..




Γιάννης Μάγκος «Ηταν ένα ατυχές συμβάν ζήτησα συγγνώμη για την απαράδεκτη συμπεριφορά μου»

Οι εξηγήσεις του bodybuilder Γιάννη Μάγκου μετά την έκταση που έχει λάβει το επεισόδιο στους οποίους επιτέθηκε σε έλεγχο στην περιοχή της Ρόδου

«Ήταν ένα ατυχές συμβάν.. Δεν αντιλήφθηκα το σκοπό του ελέγχου των Αστυνομικών και έγινε μία παρεξήγηση .. ζήτησα συγγνώμη για την απαράδεκτη συμπεριφορά μου… ποτέ δεν είχα προβλήματα με τους Αστυνομικούς… δεν καταλαβαίνω γιατί έχει πάρει τόσο μεγάλη έκταση, γιατί έχουν δοθεί οι κατάλληλες εξηγήσεις.. », υποστηρίζει ο bodybuilder Γιάννης Μάγκος, για το επεισόδιο με τους Αστυνομικούς της ΔΙΑΣ σε επιχείρηση που βρισκόταν σε λειτουργία κατά παράβαση των διατάξεων την τρίτη ημέρα εφαρμογής τους μέτρου στις 14 Μαρτίου .


Nantiareport.gr
Νεότερη Παλαιότερη