Masterchef 4: Ποιοι ξαναμπαίνουν στο παιχνίδι


Οι αποχωρήσαντες του φετινού ριάλιτι επέστρεψαν για μία δεύτερη ευκαιρία όπου οι κριτές τους έδωσαν το ελεύθερο να δοκιμάσουν ένα πιάτο γευστικό, το οποίο θα τους δώσει την ευκαιρία να διεκδικήσουν εκ νέου το έπαθλο.
Η Μαριάννα ήταν αυτή που κέρδισε τελικά τις εντυπώσεις με το γλυκό που έφτιαξε, με την επιστροφή της να μην αρέσει σε αρκετούς διαγωνιζόμενους και κυρίως στην Μαρία.

Επειδή το Masterchef 4, είναι... παιχνίδι ανατροπών, οι κριτές έδωσαν και μία ακόμη ευκαιρία σε τρεις διαγωνιζόμενους να επιστρέψουν στην διεκδίκηση μιας θέσης πίσω στο ριάλιτι.

Μετά την ανακοίνωση του ονόματος της Μαριάννας, οι κριτές έβαλαν στο τραπέζι τις καλύτερες προσπάθειες από τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους από τις ομάδες τους. Από την ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου ο Ηλίας Κιαζόλι, από την ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά η Μάρλεν Γρυντάκη και από την ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη ο Γιώργος Λασκαρίδης, θα διεκδικούσαν το δεύτερο εισιτήριο επιστροφής στο παιχνίδι.

Οι τρεις τους έπρεπε να περάσουν την δοκιμασία παράλληλου μαγειρέματος με σεφ, ο οποίος ήταν ο Νίκος Θωμάς. Οι τρεις μαγείρεψαν τα πιάτα τους και πλέον στο επόμενο επεισόδιο θα γίνει γνωστό ποιος θα ακολουθήσει την Μαριάννα στον εξώστη.

Νεότερη Παλαιότερη