Οργή για τη selfie του Μπαλαούρα με τον Μανώλη Γλέζο στο κρεβάτι του νοσοκομείου

Οργή για τη selfie του Μάκη Μπαλαούρα με τον Μανώλη Γλέζο στο κρεβάτι του νοσοκομείου
Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δημοσίευσε φωτογραφία με τον εκλιπόντα
Μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκαν όσοι είδαν το κείμενο του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκη Μπαλαούρα, για τον Μανώλη Γλέζο, στην ιστοσελίδα του.

Κι αυτό γιατί το δημοσίευμα με τίτλο "Ο Κομαντάντε Μανώλης Γλέζος" συνοδευόταν από μια φωτογραφία selfie του Μπαλαούρα με τον Γλέζο, στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν.

Τη φωτογραφία αυτή, όπου ο πρώην βουλευτής χαμογελά ενώ ο Γλέζος εμφανώς υποφέρει, δεν την κράτησε για το προσωπικό του αρχείο, αλλά τη δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του, ανήμερα του θανάτου του μεγάλου Έλληνα...
Οργισμένοι και αηδιασμένοι δήλωσαν πολλοί χρήστες των social media, αντικρίζοντας τη φωτογραφία, η οποία έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες. Οι περισσότεροι δεν μπορούν να πιστέψουν την εμετική και κακόγουστη αυτή ενέργεια του Μάκη Μπαλαούρα.

Μπαλαούρας για φωτογραφία με Γλέζο: Δεν ήταν σέλφι, ζητώ ειλικρινά συγγνώμη
Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε συγγνώμη για τη φωτογραφία με τον εκλιπόντα στο νοσοκομείο
Οργή προκάλεσε η φωτογραφία σέλφι του Μάκη Μπαλαούρα με τον Μανώλη Γλέζο, όταν ο δεύτερος ήταν στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση.
Ο κ. Μπαλαούρας έκανε ανάρτηση στο twitter, με την οποία ζητά συγγνώμη για το λάθος του. "Για photo με Γλέζο. δεν ήταν selfie. Ζητώ, ειλικρινά ταπεινά συγνώμη. Αναλαμβάνω απόλυτα ευθύνη. Έκανα τραγικό λάθος. Ήταν η τελευταία συζήτηση με Μανώλη, ήθελα να πιστοποιήσω τα λεγόμενα του. Είμαι συντετριμμένος..", έγραψε χαρακτηριστικά.
Νεότερη Παλαιότερη