Ιωάννα Κουσκούση : Εξηγήσεις για το show στην Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης

Υποστηρίζει ότι της έκοψαν κλήση για λάθος λόγο
- Η «καριέρα» της Ιωάννας Κουσκούση στο Shopping Star και ως... οπαδός του Τσίπρα
Την αντίδρασή της που προκάλεσε πολλά σχόλια, να σκίσει τις κλήσεις που της έκοψαν αστυνομικοί επειδή περπατούσε στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης -παρά το γεγονός ότι είναι σε ισχύ απαγόρευση κυκλοφορίας που αποφάσισε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας μετά τις εικόνες κοσμοσυρροής τη Δευτέρα-, εξηγεί στο protothema.gr η ραδιοφωνική παραγωγός (;;;) Ιωάννα Κουσκούση.

Η ραδιοφωνική παραγωγός και τηλεπαρουσιάστρια (!!!!) ισχυρίζεται ότι έστειλε κανονικά το μήνυμα στο 13033 πριν ξεκινήσει από το σπίτι της με προορισμό την παραλία της Θεσσαλονίκης. Ως λόγο μετακίνησης επέλεξε «άθληση» και μαζί της ήταν ο γιος της. Όπως λέει η ίδια «στην αρχή της βόλτας μας, κάναμε μια πρώτη στάση στην εκκλησία για να ανάψουμε ένα κεράκι και μετά συνεχίσαμε με προορισμό την παραλία, εκείνος με το πατίνι του και εγώ με τα πόδια».

Φτάνοντας στον Λευκό Πύργο διαπίστωσε ότι είχαν τοποθετηθεί κιγκλιδώματα που εμπόδιζαν τον κόσμο να βγει στην παραλία. 
Αντέδρασε φωνάζοντας ότι «δεν θα με κλείσετε εσείς σπίτι με αυτή τη φάρσα που εξελίσσεται» και πως «θέλετε να μας βάλουν τσιπάκι αλλά εγώ δεν θα το δεχθώ» κ.λπ.

Κάποια στιγμή έφτασε σε ένα σημείο όπου βρισκόταν μπλόκο της αστυνομίας, επί της παραλίας. Οι αστυνομικοί την ενημέρωσαν ότι δεν επιτρέπεται η διέλευση και προχώρησαν στον έλεγχο των στοιχείων της. 
Επιπλέον, την ρώτησαν εάν έχει στείλει μήνυμα στο 13033 ή αν διαθέτει συμπληρωμένη την απαραίτητη φόρμα.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, το sms το είχε αποσταλεί κανονικά και ο λόγος της μετακίνησης της αφορούσε σε «άθληση».
Ωστόσο η παραγωγός υποστηρίζει ότι οι αστυνομικοί επέμεναν να την γράψουν για παράβαση που αφορά στην παρουσία της στην παραλία δυνάμει της απόφασης της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Η ίδια θα πει: «άρχισα να φωνάζω και τότε εκείνοι άρχισαν να με απειλούν, ότι θα με πάνε στο Τμήμα. Μου πήραν την ταυτότητα ενώ εγώ έσκισα και τις τρεις κλήσεις γιατί με έγραψαν για λάθος λόγο. Το μήνυμα το είχα στείλει κανονικά».

Η ραδιοφωνική παραγωγός Ιωάννα Κουσκούση δεν είναι άγνωστη στο ευρύ κοινό. 
Είχε συμμετάσχει στο τηλεριάλιτι Shopping Star με την Βίκυ Καγιά να την αποθεώνει για τις ενδυματολογικές της επιλογές. 
Αντίστοιχης αποθέωσης έλαβε από τους ακόλουθους της στο Instagram όταν ανέβασε στο προφίλ της ένα βίντεο μαζί με τον πρώην πρωθυπουργό της χώρας Αλέξη Τσίπρα σε μια από τις επισκέψεις του στην Θεσσαλονίκη. 
Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ νόμιζε ότι η παρουσιάστρια του ζητούσε να βγάλουν μια σέλφι φωτογραφία όμως εκείνη τραβούσε βίντεο με αποτέλεσμα η κάμερα να πιάσει την αμήχανη αντίδραση του.
Νεότερη Παλαιότερη