Συμβόλαιο 100 εκατ. ευρώ, αρνείται ποδοσφαιρικός αστέρας

Συμβόλαιο 100 εκατ. ευρώ, αρνείται ποδοσφαιρικός αστέρας.
Ο Νεϊμάρ είπε όχι στα 100 εκατ. ευρώ που του προσέφερε η Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Νεϊμάρ απέδειξε εμπράκτως ότι θέλει να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα ή τουλάχιστον πως δεν θέλει να συνεχίσει στην Παρί Σεν Ζερμέν αφού αρνήθηκε “ηγεμονικό” συμβόλαιο που θα του απέφερε 100 εκατ. ευρώ ως μπόνους υπογραφής.

Η άρνηση του Νεϊμάρ στη “μυθική” πρόταση που του έκανε η Παρί Σεν Ζερμέν, μεταφράζεται ως δείγμα ότι ο Βραζιλιάνος ανυπομονεί να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, από σημερινό (4/5) δημοσίευμα της “Mundο Deportivo”.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της καταλανικής εφημερίδας, ο Νεϊμάρ δείχνει αρνήθηκε πρόταση της γαλλικής ομάδας για νέο συμβόλαιο, το οποίο θα του απέφερε 100.000.000 ευρώ ως μπόνους υπογραφής, δίχως να υπολογίζονται οι ετήσιες αποδοχές του.

Το σίριαλ της επιστροφής ή μη του Νεϊμάρ στη Βαρκελώνη αναμένεται να απασχολήσει ιδιαίτερα αυτό το καλοκαίρι σε κάθε περίπτωση πάντως.

Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του 28χρονου επιθετικού ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2022 και του αποφέρει 38.000.000 ευρώ ετησίως, αλλά μαζί με το μπόνους επίτευξης στόχων, το ποσό μπορεί να αγγίξει τα 50.000.000 ευρώ, αλλά φαίνεται πως τα χρήματα είναι το τελευταίο που τον απασχολεί αυτή τη στιγμή.

Νεότερη Παλαιότερη