Η 33χρονη «έδειξε» ποια της επιτέθηκε με βιτριόλι

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό της δράστριας
Συνδυασμός προσωπικού και επαγγελματικού φαίνεται να είναι ο λόγος της επίθεσης με βιτριόλι που έγινε στην 33χρονη Ιωάννα την Τετάρτη στην Καλλιθέα.  

Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν όλα τα σενάρια και κυρίως εξονυχιστικά τα βίντεο από τα παρακείμενα καταστήματα για να εντοπίσουν την γυναίκα που έκανε την επίθεση. Ωστόσο τα στοιχεία αυτή την ώρα είναι λιγοστά. Πάντως, από τα μέχρι τώρα δεδομένα οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι ο λόγος της επίθεσης είναι συνδυασμός προσωπικού και επαγγελματικού ζητήματος.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, στα γραφεία της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζονται πολύ προσεκτικά δεκάδες βίντεο από κάμερες κλειστών κυκλωμάτων, ταυτόχρονα οι Αρχές ψάχνουν αξιόπιστες μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής. Οι έρευνες των αστυνομικών, βέβαια, δεν είναι τόσο εύκολες, καθώς το υλικό από τις κάμερες έχει καταγράψει μια γυναικεία φιγούρα, η οποία όμως δεν κρίνεται αξιοποιήσιμη. Επίσης, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα μαρτυρίες, κανείς άλλος εκτός από την 33χρονη δεν έχει δει τη δράστρια.

Νέα στοιχεία
Η επίθεση με βιτριόλι απασχόλησε μεγάλο κομμάτι της εκπομπής «Φως στο τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη. Καταθέσεις μαρτύρων και αρκετές νέων πληροφοριών που μένει να εξακριβωθούν από τις Αρχές έφτασαν στην εκπομπή, δίνοντας νέα στοιχεία σχετικά με τη μαυροφορεμένη γυναίκα που επιτέθηκε στην 33χρονη, με τους τηλεθεατές να βοηθούν για τον εντοπισμό της μέσω δικής τους έρευνας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τηλεθεατής της εκπομπής εντόπισε προφίλ γυναίκας που επιτίθετο με υβριστικά σχόλια στην 34χρονη, καταγράφοντας τα στοιχεία πριν απενεργοποιηθεί ο λογαριασμός. Στη φωτογραφία προφίλ υπήρχε μία ακριβή τσάντα γνωστής εταιρείας. Την ίδια τσάντα φάνηκε να κρατά και το θύμα σε φωτογραφία της που υπήρχε στο προφίλ της. Παράλληλα, ένας άλλος μάρτυρας επικοινώνησε αργά τη νύχτα με την εκπομπή και υποστήριξε πως είδε τη μαυροφορεμένη γυναίκα που επιτέθηκε με βιτριόλι στη λογίστρια να απομακρύνεται από το σημείο.

Νεότερη Παλαιότερη