Επίθεση με βιτριόλι : Η 34χρονη έχασε το μάτι της

Το θύμα της επίθεσης νοσηλεύεται στην εντατική με βαθύ έγκαυμα σε πρόσωπο και χέρια 
- Τραυματίστηκε από το βιτριόλι και η κόρη της φαρμακοποιού που της προσέφερε τις πρώτες βοήθειες 
- Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα κινδυνεύει να χάσει και το άλλο μάτι
Άφωνοι έμειναν όλοι όσοι έζησαν το απίστευτο περιστατικό με μία 34χρονη γυναίκα που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό το πρωί της Τετάρτης, στην Καλλιθέα.

Η 34χρονη Ιωάννα πήγαινε στο γραφείο της όταν ξαφνικά μέσα στην είσοδο του κτηρίου όπου στεγάζεται η δουλειά της εμφανίστηκε μπροστά της μία γυναίκα «μαυροφορεμένη» με χειρουργική μάσκα στο πρόσωπο.
Η άγνωστη έριξε στην 34χρονη Ελληνίδα μεγάλη ποσότητα καυστικού υγρού στο πρόσωπο και το σώμα και αμέσως τράπηκε σε φυγή.
Το θύμα, μη μπορώντας να συνειδητοποίησει τι ακριβώς συμβαίνει, άρχισε να ουρλιάζει, ζητώντας για βοήθεια.

Αρκετός κόσμος, μόλις άκουσε τις φωνές, έτρεξε να βοηθήσει την 34χρονη και την μετέφερε σε γειτονικό φαρμακείο, όπου εκεί δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες.
Μάλιστα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η κόρη της φαρμακοποιού στην προσπάθειά της να βοηθήσει την άτυχη γυναίκα τραυματίστηκε από το βιτριόλι.
«Έτρεχε αίμα από το μάτι της»
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, το καυστικό υγρό ήταν τόσο δύνατο που από το μάτι της 34χρονης έτρεχε αίμα.
Η άτυχη Ιωάννα μεταφέρθηκε λίγη ώρα αργότερα στο νοσοκομείο Metropolitan, όπου νοσηλεύεται στην εντατική σε σοβαρή κατάσταση με βαθύ έγκαυμα στο πρόσωπο και στα χέρια.
Δυστυχώς, η γυναίκα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει χάσει το ένα της μάτι, ενώ κινδυνεύει να χάσει και το δεύτερο μάτι.
Το γεγονός πως η επίθεση στην 34χρονη έγινε με βιτριόλι και μάλιστα από άλλη γυναίκα (σύμφωνα με όλες τις μέχρι στιγμής πληροφορίες) οδηγεί την αστυνομία, σε πρώτη φάση, στην εκτίμηση πως ίσως πρόκειται για επίθεση λόγω προσωπικών διαφορών.



Περισσότερες απαντήσεις θα δώσει η ίδια η 34χρονη όταν καταθέσει. Για την ώρα και καθώς η νεαρή γυναίκα νοσηλεύεται στην Εντατική βαριά τραυματισμένη αλλά χωρίς να κινδυνεύει η ζωή της, οι αστυνομικοί περιμένουν το “πράσινο φως” των γιατρών για να της πάρουν κατάθεση.

Πέρα από το κίνητρο και ίσως την ταυτότητα της γυναίκας που επιτέθηκε στην 34χρονη, οι αστυνομικοί προσπαθούν να εξακριβώσουν αν η δράστης ακολουθούσε το θύμα ή αν είχε κρυφτεί μέσα στο κτίριο και περίμενε για να επιτεθεί.
Νεότερη Παλαιότερη