5άστερα ξενοδοχεία ανοίγουν με εκπτώσεις και τον Αύγουστο

SHARE:

Τη δική τους απάντηση στην κρίση του κορωνοϊού δίνουν οι πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες προσφέροντας μειωμένες τιμές ακόμα και στη φουλ σεζόν και εφαρμόζοντας ευέλικτη πολιτική ακυρώσεων

Mε εκπτώσεις έως 20% ακόμη και για τον Αύγουστο για κρατήσεις που θα γίνουν από τώρα, ευέλικτη πολιτική ακυρώσεων, αλλά και προσαυξήσεις στο ποσό της προκαταβολής, ως κίνητρο στον πελάτη προκειμένου να μεταθέσει για αργότερα τις διακοπές του στην περίπτωση της ακύρωσης, απαντούν στην κρίση του κορωνοϊού οι πεντάστερες μονάδες για τη σεζόν του 2020, εν μέσω θολού σκηνικού και μέχρι να εξειδικευτούν οι ανακοινώσεις του κυβερνητικού επιτελείου.

Κ ι ενώ τα άλλα καλοκαίρια η σεζόν ξεκινούσε από τον Απρίλιο, τώρα η κατάσταση παραμένει πολύ ρευστή, από το πιο απλό, την ημερομηνία επανεκκίνησης, μέχρι τα πιο σύνθετα, ήτοι τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τα μέτρα στήριξης επιχειρήσεων και εργαζομένων που θα μπουν στη ζυγαριά καθορίζοντας τελικά και τα κόστη λειτουργίας των ξενοδοχείων σε όλη την Ελλάδα ώστε οι επιχειρήσεις να δουν το πώς και το αν θα ανοίξουν το φετινό καλοκαίρι. Πολύ κρίσιμο ώστε να ληφθούν και οι τελικές αποφάσεις για την επανεκκίνηση και επαναλειτουργία είναι και το θέμα των αεροπορικών συνδέσεων, ειδικά για τα νησιά αλλά και προορισμούς στην ηπειρωτική Ελλάδα που έχουν απογειωθεί τα τελευταία χρόνια ακριβώς λόγω και της ενίσχυσης των διεθνών αεροπορικών αφίξεων όπως το «Costa Navarino» στη Μεσσηνία.

«Οι πτήσεις φαίνεται ότι ξεκινούν μεν σταδιακά, ωστόσο οι πρώτες ανακοινώσεις αφορούν μεγάλα και κεντρικά αεροδρόμια, π.χ. σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, που διαθέτουν και μεγάλα νοσοκομεία αναφοράς. Είμαστε ακόμη σε αναμονή για το πρόγραμμα των αεροπορικών συνδέσεων του καλοκαιριού», δηλώνουν οι τουριστικοί φορείς λίγο πριν από το… τέλος Μαΐου. Το θέμα των αεροπορικών συνδέσεων και φυσικά τα λοιπά βασικά ζητημάτα, όπως οι διακρατικές συμφωνίες, τα πρωτόκολλα λειτουργίας των τουριστικών επιχειρήσεων, η στήριξη της εργασίας μαζί με το δίχτυ προστασίας της ανεργίας και τα εργαλεία ρευστότητας για τις επιχειρήσεις, θα καθορίσουν την επόμενη μέρα του τουρισμού, όπου ήδη με βάση τις εκτιμήσεις ένα μεγάλο ποσοστό των ξενοδόχων, στο 50%, φαίνεται ότι δεν είναι διατεθειμένο να ανοίξει.

Ακριβώς λόγω του θολού αυτού σκηνικού οι μεγαλύτεροι και πεντάστεροι όμιλοι έχουν ήδη καταρτίσει τα δικά τους πλάνα, δηλώνοντας ότι θα ανοίξουν, έστω και με σύμπτυξη μονάδων, εφόσον φυσικά οι κανόνες για τις κοινωνικές αποστάσεις επιτρέψουν αυτή την εναλλακτική. Στόχος είναι να δώσουν φέτος το «παρών» στην αγορά και να γεφυρώσουν την πολύ δύσκολη σεζόν του 2020 με τη θερινή σεζόν του 2021, οπότε ελπίζουν όλοι στην ανάκαμψη.

Εκπτώσεις τον Αύγουστο
Δεν είναι τυχαίο ότι ένα από τα πλέον εμβληματικά ξενοδοχεία στην Αττική, ο «Αστέρας» Βουλιαγμένης με το «Four Seasons» έχει εντάξει στην πολιτική του αυτό το καλοκαίρι έκπτωση 20% στις κρατήσεις που γίνονται τώρα, υπό την προϋπόθεση των δύο διανυκτερεύσεων και άνω. Η προωθητική ενέργεια ισχύει ακόμη και στην καρδιά της σεζόν για τον Ιούλιο αλλά και τον Αύγουστο, ανάλογα πάντα με τη ζήτηση. Το υπερπολυτελές «Four Seasons», που έχει το πλεονέκτημα των πολλών εξωτερικών χώρων, θα ξεκινήσει να δέχεται τους επισκέπτες του εκ νέου μέσα στον Ιούνιο και έχει επιλέξει, λόγω των συνθηκών, ευέλικτη πολιτική ακυρώσεων 48 ωρών για φέτος λόγω κορωνοϊού έναντι των 14 ημερών που ίσχυε προ της πανδημίας. Η προετοιμασία έχει ξεκινήσει από καιρό με πρωτόκολλα που περιλαμβάνουν λεπτομερή εκπαίδευση του προσωπικού, αύξηση των αποστάσεων στα τραπέζια και τις παραλίες κ.τ.λ.

Πλήρως προσαρμοσμένη στις νέες συνθήκες εν μέσω κορωνοϊού είναι η πολιτική που ακολουθεί σε όλες τις πτυχές της λειτουργίας του ο όμιλος Sani / Ikos τόσο για το βραβευμένο «Sani Resort» στη Χαλκιδική όσο και για τα «Ikos Resort», τα οποία έχουν διακριθεί διεθνώς και ως οικογενειακοί προορισμοί σε Χαλκιδική, Κέρκυρα και Κω. Ανάλογα με την περίοδο και για κρατήσεις που γίνονται έως και τα τέλη Μαΐου ισχύουν διαφορετικές παροχές και εκπτώσεις ανά ξενοδοχείο. Για παράδειγμα, στο «Sani Dunes» υπάρχει έκπτωση 10% ακόμη και μέσα στον Ιούλιο ή στον Αύγουστο για συγκεκριμένες περιόδους, ενώ η πολιτική ακυρώσεων έχει μεταβληθεί και είναι χωρίς κόστος 30 ημέρες πριν από την άφιξη και μπορεί να γίνει ακόμη πιο ευέλικτη ανάλογα με τις συνθήκες όπως θα διαμορφώνονται εφεξής. Για τις κρατήσεις που είχαν γίνει και τελικά ακυρώνονται εν μέσω κορωνοϊού, ο όμιλος ενθαρρύνει τη μετάθεσή τους για αργότερα, εντός 18μήνου, με επιπλέον 20% επί του ποσού της προκαταβολής ως voucher.

Ενα ιστορικό συγκρότημα στη Χαλκιδική, αυτό του «Πόρτο Καρράς», που μάλιστα αλλάζει ιδιοκτησιακό καθεστώς μετά τη συμφωνία του ομίλου Στέγγου και της Τεχνική Ολυμπιακή Α.Ε. (ιδιοκτήτρια από το 1999) με τον όμιλο Σαββίδη από την πλευρά του αγοραστή, μέσα στον Απρίλιο, εν μέσω του κορωνοϊού, αν και οι αποφάσεις δεν έχουν ληφθεί οριστικά, το πιθανότερο σενάριο είναι να μην ανοίξει καθόλου. Εκτός από την αβεβαιότητα λόγω της πανδημίας, το συγκρότημα θα περάσει, υπό το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς, από ολικό λίφτινγκ και ενδεχομένως η μη λειτουργία του να εξυπηρετεί καλύτερα τον συγκεκριμένο σκοπό.

Ευέλικτη πολιτική για τα ξενοδοχεία του ακολουθεί και ο όμιλος Ν. Δασκαλαντωνάκη – Grecotel, από τους μεγαλύτερους ομίλους με ισχυρό ξενοδοχειακό αποτύπωμα ανά την Ελλάδα, τόσο σε resorts όσο και και σε ξενοδοχεία πόλεως. Η Grecotel για φέτος προτείνει το «Καλοκαίρι στη θάλασσα», απολύτως προσαρμοσμένο στα νέα δεδομένα. Μέσα στις μεγάλες εκτάσεις των resorts κάθε δωμάτιο συνοδεύεται από την ομπρέλα του στη θάλασσα. Τα πάντα φροντίζονται από απόσταση με ειδικά ωράρια και διαδρομές, ενώ το φαγητό προσφέρεται στις αυλές και την παραλία. Τα ξενοδοχεία που ξεκινούν είναι το «Grecotel Cape Sounio» στην Αττική από την 1η Ιουλίου, το «Grecotel Riviera Olympia & Aqua Park» στην Κυλλήνη από την 3η Ιουλίου με τα ξενοδοχεία «Grecotel Μandola Rosa», «Grecotel Olympia Riviera» και «Grecotel Oasis». Επίσης, την ίδια ημερομηνία (3/7) λειτουργούν το «Grecotel Casa Marron» στην Αχαΐα, το «Grecotel Filoxenia» στην Καλαμάτα και το «Grecotel Mykonos Blu». Τις επόμενες εβδομάδες θα ανακοινωθούν τα ανοίγματα των ξενοδοχείων στην ιδιαίτερη πατρίδα της Grecotel, την Κρήτη, καθώς και στην Κέρκυρα, στη Χαλκιδική και τους λοιπούς προορισμούς.

Αναμένοντας τα… αεροπλάνα
Στην άλλη άκρη της Ελλάδας, στο «Costa Navarino» και την Πελοπόννησο, εκτός της οδικής πρόσβασης, το ζήτημα των αεροπορικών συνδέσεων είναι κρίσιμο για τον προορισμό, αν ληφθεί υπόψη ότι κατά τη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας το αεροδρόμιο της Καλαμάτας συνδέθηκε με περισσότερους από 30 προορισμούς διεθνώς, με 1.447% αύξηση συνδεσιμότητας, 455% αύξηση αφίξεων πτήσεων εξωτερικού και 326% αύξηση κίνησης επιβατών εξωτερικού κατά την περίοδο 2009-2019. Τώρα, αν και ο μεγαλύτερος εγχώριος αερομεταφορέας, η Aegean, εντάσσει για τον Ιούλιο την Καλαμάτα στον προγραμματισμό της, συνολικά το πρόγραμμα των αεροπορικών συνδέσεων στον προορισμό παραμένει άγνωστο. Ενδεικτικά, η easyJet δηλώνει ότι, αν δεν πετάξει τον Ιούλιο, μπορεί τελικά να μην πετάξει και καθόλου, η British Airways δεν έχει αποφασίσει για οτιδήποτε, οι Swiss, Austrian και Edelweiss, οι οποίες φέρνουν επισκέπτες από χώρες όπως η Αυστρία και η Ελβετία στην Πελοπόννησο εμφανίζονται μεν θετικές, χωρίς ωστόσο να έχουν οριστικοποιήσει τις σχετικές αποφάσεις κ.ο.κ.

Για τη φετινή σεζόν το πολυτελές συγκρότημα «Costa Navarino» ετοιμάζεται να αξιοποιήσει το πλεονέκτημα της αραιής δόμησης και σχεδιάζει (με τον στόχο της κοινωνικής αποστασιοποίησης) να λειτουργήσει ένα μεικτό σύστημα για τη φιλοξενία των επισκεπτών του αξιοποιώντας πλήρως τις 50 ανεξάρτητες βίλες-σουίτες στα ξενοδοχεία «Westin» και «Romanos». Οπως επισημαίνουν αρμόδιες πηγές στο «business stories», η κοινωνική αποστασιοποίηση είναι πιο εύκολο να εφαρμοστεί στο συγκρότημα, αφού από τα 1.300 στρέμματα η δόμηση είναι στο 10%, μεγάλος αριθμός δωματίων διαθέτει δικές του πισίνες, υπάρχουν 21 εστιατόρια, παραλία μήκους 1,5 χιλιομέτρου κ.τ.λ. Οι όροι λειτουργίας για φέτος θα είναι πολύ αυστηροί, δεδομένου ότι, πέραν των υγειονομικών πρωτοκόλλων που τίθενται κεντρικά από το υπουργείο Τουρισμού, θα ισχύσουν εσωτερικά πρωτόκολλα από το «Costa Navarino» αλλά και οι κανόνες που τίθενται από τον όμιλο της Marriott, με τον οποίο υπάρχει συνεργασία.

Μεγαλύτερο πλεονέκτημα στο θέμα των αεροπορικών συνδέσεων -αν και εδώ το θολό σκηνικό επίσης παραμένει, αφού δεν έχουν γνωστοποιηθεί τα προγράμματα των εταιρειών- θα έχει το φετινό καλοκαίρι η Κρήτη, ως ένας από τους μεγάλους αλλά και δημοφιλείς νησιωτικούς προορισμούς με νοσοκομειακές υποδομές. Σε έναν από τους exclusive προορισμούς του νησιού, στην Ελούντα και τα ξενοδοχεία των «Elounda Hotels & Resorts», της οικογένειας Κοκοτού, η κοινωνική αποστασιοποίηση που θα απαιτηθεί τώρα με τα νέα μέτρα θα είναι πιο εύκολο να επιτευχθεί, σύμφωνα με τους επιτελείς τους, από τη στιγμή που στην κεντρική φιλοσοφία τους είναι να παρέχουν περισσότερο χώρο τόσο στα δωμάτια, στις σουίτες και τις βίλες όσο και στους κοινόχρηστους χώρους.

Απέκτησε e-shop ΔΩΡΕΑΝ

Μέλι Γεωργάκα

Μέλι Γεωργάκα
Αρναία Χαλκιδικής

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ]$type=three$m=0$readmore=hide$va=0$l=0$sn=0$hide=home$c=12

Όνομα

«USNS YUMA» 17 Νοέμβρη 6η Δεκεμβρίου ΑΒ Βασιλόπουλος Αγιον Ορος Αγιος Λουκάς Άγιος Μάμας Αγιος Παΐσιος Άγιος Στυλιανός Αγνή Καλουμένου αγνοούμενες αγνοούμενοι αγνοούμενος ψαράς Αγορά Μοδιάνο Αγρίνιο αδελφοί Χατζηιωάννου Αδωνις Γεωργιάδης ΑΕΚ αεροδρόμιο Μακεδονία Αεροπλάνο αεροπορικό Αθήνα Αθηνά Ωνάση Αθλητικα Αθλητικά Αιγάλεω Αιγυπτος Αίγυπτος αιμοδοσία Αιολικά πάρκα Αϊτή Αιτωλοακαρνανία Αλγερία Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Ταβουλάρη Αλεξάνδρεια Αλεξανδρούπολη Αλέξης Κούγιας Αλέξης Τσίπρας Αλιμος Αλκης Κούρκουλος Αλλαγή ώρας 2021 Αλμυρός Αλόννησος Αμυνα άμυνα Αμφιλοχία Αμφίπολη αναισθησιολόγος ανάκληση τροφίμου Αναλώσιμοι 4 Αναξιμάνδρου Ανδραβίδα Ανδρέας Λοβέρδος Ανδρέας Μικρούτσικος Ανδρέας Μπάρκουλης Ανθή Σαλαγκούδη ανθρακωρυχείο Αντώνης Γλου Αντώνης Κανάκης Άνω Σταυρός απαγωγή απάτη ΑΠΘ Αποστόλης Τότσικας Απόστολος Γκλέτσος Απόστολος Γκλέτσος Απόστολος Ζερβός αργία 26ης Οκτωβρίου Αργολίδα Αρετή Χαρτοφύλακα ΑΡΗΣ Αρκαδία Αρναία Αρτα Αρτέμης Σώρρας Αρχιμανδρίτης Ασπροβάλτα Ασπρόπυργος Αστεία Αστυνομία ασφαλτόστρωση Αττική Αυξήσεις μισθών Αυστραλία Αυστρία Αυτοκινητο Αυτοκίνητο αυτοκτονία Αφγανισταν Αφγανιστάν Αφροδίτη Μπάρμπα Αφροδίτη Σκαφίδα Αχαΐα Βαγγέλης Μαρινάκης Βαλάντης Βαλκάνια Βαρουφάκης Βασίλης Λεβέντης Βασίλης Μπισμπίκης Βάσω Μπεσκάκη Βελβεντό Βέλγιο Βελόπουλος Βενετία Βέρτης Βιασμός Βιέννη βιτριόλι Βλαχιώτης Βόλβη Βόλος Βούλγαρη Βουλγαρία Βούλγαροι Βραζιλία βροχές Γαλάζιες Σημαίες Γαλαξίας Γαλάτσι Γαλλία γάμος Γαρδικάκι Γερμανία Γερμανικός ποιμενικός Γεωργία Γιάννα Αγγελοπούλου Γιάννης Αντετοκούνμπο Γιάννης Βασιλείου Γιάννης Σπαλιάρας Γιαννιτσά Γιώργος Ανατολάκης Γιώργος Κωνσταντινίδης Γιώργος Μακρής Γιώργος Παπανδρέου Γκάλης Γκάνθερ Γλυκά Νερά Γνώμη Γουατεμάλα γουλιανός Γρηγόρης Πετράκος Γρηγόρης Σαχινίδης Γρηγορίου Λαμπράκη ΓΣΕΕ Γυναικα γυναικολόγος Γωγώ Τσαμπά Δανάη Μπάρκα Δανία δασική πυρκαγιά Δάφνη Δάφνη Ευαγγελάτου Δάφνη Πατακιά ΔΕΗ ΔΕΘ δελτίο καιρού Δενδροπόταμος Δέσποινα Βανδή Δήμαρχος Δήμαρχος Ζέρβας Δήμητρα Αγγελοπούλου Δήμητρα Αλεξανδράκη Δήμητρα Ιορδανίδου Δήμητρα Λίανη Δημήτρης Κεχαγιάς Δημήτρης Κουφοντίνας Δημήτρης Παπαδημούλης Δήμος Αριστοτέλη Δημοσθένης- Δημήτριος Δεσποτίδης Δημοσιογράφος δημοσιοποίηση εγκληματιών δημοσκόπηση διάγγελμα διαθήκη δίαιτα διακοπές κυκλοφορίας διακοπέςκυκλοφορίας διακοπή νερού Διακοπή ρεύματος Διαμαντής Χλωρός διάρρηξη Διάστημα Διατροφή Διεθνή διεθνής μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος 2021 Δικαιοσύνη Διονυσία Κουκίου διπλός φόνος Ρωσίδες δολοφονία δολοφονία ταξιτζή Δόμνα Κουντούρη Δομοκός δορυφορικό ίντερνετ Δούρου Δράμα δυστύχημα Εβρος εγκατάλειψη παιδιού Εγκλημα Έγκλημα εγκυμοσύνη Εγνατία Οδός Εδεσσα Εθνικής Αντιστάσεως Ειρήνη Μούρθου ΕΚΑΒ εκβιασμός Εκκλησία εκλογές Εκλογές 2019 εκπτώσεις Εκτακτο βοήθημα Έκτακτο δελτίο καιρού εκτέλεση εκτέλεση θανατοποινίτη Ελασσόνα Έλενα Γκρέκου Ελενα Παπαρίζου Έλενα Πολυχρονοπούλου Ελενα Ράπτη Ελενα Σαγανά Ελλαδα Ελλάδα Ελληνική Βουλή Ελληνικό Ελληνοτουρκικά Ελόν Μασκ εμβόλια εμβολιασμός εμβόλιο ΕΜΥ Ένοπλη ληστεία ενυδρείο ΕΝΦΙΑ εξαφάνιση Εξοδος έξοδος έπαυλη επεισόδια επενδύσεις επιβατικό αεροσκάφος επιδόματα επίθεση σκύλου Επισκοπή Επιχειρησεις Επιχειρήσεις ΕΠΟ Εργασιακά εργατικό δυστύχημα Ερέτρια Ερντογάν ΕΡΤ εστιατόριο ΕΤΑΔ Εύα Διβάρη Εύα Μπουντούρη Εύβοια Ευγενία Νιάρχου Εύοσμος εύρεση ανήλικου Ευρωπαϊκή Ένωση ΕΦΕΤ Εφης Κακαράντζουλα εφορία Εrasmus Ζαγοράκης Ζάκυνθος Ζενεβιέβ Μαζαρί Ζέρβας Ζόραν Ζάεφ ζωγραφική Ζώδια Ηλεία Ηλέκτρα Νιάρχου ηλεκτρονικός πλειστηριασμός Ημαθία ΗΠΑ Ηράκλειο Ηρώ Κόβα ΗΣΑΠ Θανάσης Πλεύρης θανατηφόρο τροχαίο Θεανώ θείος Θεοφανία Παπαθωμά Θερμαϊκός Θέρμη Θερμοπύλες Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη απάτη θράκη Θωμάς Κατσαούνης Ιαπωνία Ιασμος Ίγκεγμποργκ Μπέουχελ Ιεράπετρα ιερέας ιερείς Ιερισσός Ινδία Ιος Ιουνστινιανού Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Ισλαμιστές Ισμήνη Καλέση Ισπανία Ισραήλ Ιστιαία Ιταλία Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Παλιοσπύρου Ιωάννα Τούνη Ιωάννινα Ιωνικός Νικαίας Καβάλα Κάιρο Καιρός κακοκαιρία κακούργημα Καλαμαριά Καλαμπάκα Καλιφόρνια Καλοχώρι Καναδάς κάνναβις καραμπόλα Καρανίκας Καρβέλας καρδίτσα κάρτα Ελευθερίας Καστοριά Καστράκι καταρράκτες κατασκήνωση Κατερίνα Καινούργιου Κατερίνα Λιόλιου Κατερίνη Κατσιμίδη Κάτω Αμίαντος Κάτω Τούμπα καυσιμα καυσωνας καύσωνας καφές κεμπάπ Κερατέα Κέρκυρα Κεφαλονιά Κιλκίς Κίνα ΚΙΝΑΛ Κινηματογράφος κινητό κλειστοί δρόμοι Κλοντιάνα Τσέλο Κοζάνη κοινωνια Κοινωνία ΚΟΚ κοκαΐνη Κολομβία κομμωτής κορ Κορδελιό Κόρινθος κοροναϊός Κορωναϊός Κορωπί Κοσμάς Καλογιάννης Κόσμος Κούγιας Κρήτη Κρίτων Αρσένης κρυπτονομίσματα ΚΤΕΛ ΚΤΕΟ Κύπελλο Ελλάδας Κύπρος Κυριάκος Μητσοτάκης Κωνσταντίνος Δανιάς Κωνσταντίνος Μπογδάνος Κώστας Κεντέρης Κώστας Ραπτόπουλος Κωστής Μαραβέγιας Κωστής Ραπτόπουλος Λαγκαδάς λαική αγορά Λάκης Λαζόπουλος Λάκκωμα Λακωνία Λαμία Λάρισα Λατινοπούλου Λέσβος Λετονία Λευκορωσία Λευτέρης Πανταζής λεψφορείο Λεωνίδας Παπαγεωργίου Λεωνίδιο Λεωφόρος Νίκης ληστεία Λητή Λιβαδειά Λιμενικό Σώμα Λιμενικό Ταμείο λίμνη Πολυφύτου Λίνα Μενδώνη λίφτινγκ ΛΟΑΤΚΙ λογοτεχνία Λουκασένκο Λουξεμβούργο Λοχίας λύτρα μαγειρική Μαδρίτη Μαθράκι Μαϊάμι Μακεδονία Μακρόν Μάλτα Μανώλης Καντάρης Μαρία Ιωαννίδου Μαρτίου Μάρω Βαμβουνάκη Μασούτης ΜΑΤ Μάτι Μεγαλόπολξ Μέγας Αλέξανδρος μέδουσες ΜΕΘ Μελενίκου μέλι Μέλι Γεωργάκα Μενεμένη Μένιος Φουρθιώτης ΜέΡα25 Μέριλαντ μερομήνια Μεσολόγγι Μεσσηνία μετάλλαξη Όμικρον Μετανάστες Μετρό Μέτσοβο Μητρόπολη Λαγκαδά Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμά Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμάς Μητροπολίτης Μάνης Χρυσόστομος Μητροπολίτης Μεσσηνίας Μητσοτάκης Μιζούρι Μίκης Θεοδωράκης Μικρό σπίτι στο λιβάδι Μιλάνο Μίλτος Λαζαρίδης Μίλτος Τεντόγλου Μισισιπή Μιχάλης Βιτζηλαίος Μιχάλης Ζαμπίδης Μιχάλης Ιατρόπουλος Μιχάλης Οικονόμου ΜΜΕ Μολάοι μολότοφ Μονακό Μοναστηρίου Μουσική Μπάιντεν Μπάλλος Μπάμπης Ζαχαρόπουλος Μπαντέρας μπάτλερ Μπέος Μπουτάρης Μύκονος Μυτιλήνη Νάκος Τρυφωνίδης Νάξος Νάουσα Ναρκωτικά Νατάσα Θεοδωρίδου Νατάσα Κουβελά Νατάσα Παζαΐτη Ναύπακτος Ναυτιλία ΝΔ Νέα Ερυθραία Νέα Ζηλανδία Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης Νέα Υόρκη Νέα Φώκαια Νεάπολη Νεκτάριος Νέο Ηράκλειο Νεοχωρούδα Νησιά Νιγηρία Νίκαια Νικόλ Μαράκι Νίκος Γ. Ζυγογιάννης Νίκος Γαλανός Νίκος Μανιός Νίκος Τσουμάνης Νίνα Φλορ Νορβηγία Νοσοκομείο Νοσοκομείο Γεννηματάς Νοσοκομείο Παπαγεωργίου Νοσοκομείο Παπανικολάου ντελιβεράς Ντέμη Γεωργίου Ντίμης Κορφιάτης Ντόρα Μπακογιάννη Ξάνθη ΟΑΣΘ οδήγηση οδηγός ταξί οδός Ανθέων οδός Λαγκαδά οδός Παπανδρέου οικοδόμοι οικολογία Οικονομία οίκος ανοχής όλα Θεσσαλονίκη Όλγα Κεφαλογιάννη Ολλανδία Ολυμπιάδα Χαλκιδικής Ολυμπιακοί Αγώνες Ολυμπιακός Ολυμπος ομοφυλόφιλη Οφρύνιο Παγκράτι παθολόγος παιδεία Παλαμάς Παλλήνη Παναγιώτης Σουλικιάς Παναγιώτης Ψωμιάδης Πανελλήνιες Πανόραμα Παντελής Τσακίρης ΠΑΟ ΠΑΟΚ Πάργα παρέλαση Παρθένα Κουτμερίδου Πάρος πασοκ Πασχάλης Αρβανιτίδης Πάτρα Παύλος Πολάκης Παύλος Χαϊκάλης Πειραιάς Πέλλα Περαία Πέραμα Περιβάλλον Περιεργα περίεργα Περιστερά Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Περιφερειακή οδός Πέτρος Παπαϊωάννου Πέτρος Φιλιππίδης Πέτσας Πευκοχώρι Πιερία Πιέρο πισίνα πιστοποιητικό εμβολιασμού πιτ μπουλ πλατεία Αριστοτέλους πλημμύρες πνιγμός ποδηλάτισσα ποδόσφαιρο ποίηση ποινικός κώδικας Πολ Βερχόφεν Πολεμική Αεροπορία πολιτική πολιτικός γάμος Πολίχνη πόλο Πολυτεχνείο πορείες Πόρτο Χέλι Πορτογαλία ποτάμι Πούτιν πράσινοι παπαγάλοι πρόγνωση καιρού προπονητής τένις Πρόσφυγες Πτολεμαΐδα Πυλαία Πύργος Ηλείας πυρκαγιά Πύρρος Δήμας ράπιντ τέστ Ραφήνα Ρέα Τουτουνζή Ρέθυμνο Ρεντίνα Ρόδος ρομά Ρούλα Ρέβη Ρώμη Ρωσία Ρωσίδες Σάκης Αρναούτογλου σαμουράι Σανταμούρης Σαντορίνη Σαρλίν ΣΕΓΑΣ σεισμός Σέρβια Σέρρες σήμερα Σιβηρία Σιμόνα Βιρτζίλι Σίνδος Σίντκλεϊ Φερέιρα Σκλαβενίτης Σκόπια Σλοβακία Σνικ Σουηδία Σοφία Βόσσου Σοφία Σακοράφα Σρι Λάνκα Στάθης Αγγελόπουλος Σταθης Σχίζας Σταμάτης Κραουνάκης Σταυρούπολη ΣτΕ στειρώσεις Στέλιος Διονυσίου Στέλιος Νιάκαρης Στέφαν Γέλοβατς Στέφανος Κασιμάτης Στέφανος Ντούσκος συγκεντρώσεις Συκιές συλλήψεις σύνδεσμος οπαδών συνέδριο Συντριβή αεροσκάφους ΣΥΡΙΖΑ Σύρος Σφήκες Σχεσεις Σχέσεις Σώρρας Τα Φιλαράκια ταβέρνα Ζιώγα Ταΐς Πινέιρο ταξί Τάσος Κουράκης Τάσος Ξιαρχό Ταχιάος Τέξας τέχνες Τεχνες-Πολιτισμος Τεχνολογία Τζιτζικώστας τζιχαντιστής Τζόκερ Τζούλια Αλεξανδράτου Τζούλια Νόβα τηλεόραση Τήνος Τόκιο Τόκυο Τόλης Βοσκόπουλος Τόνια Σωτηροπούλου Τορόντο Τόσκο Μποζατζίσκι Τούμπα Τουρισμος Τουρισμός Τουρκία Τράγκας τράπεζα Τριανδρία Τριαντάφυλλος Μηταφίδης Τρίκαλα Τροχαία Τροχαίο τσεκούρι Τσεχία Τσιμ Τσιμισκή Τσίπρας Τσιτσιπάς Τυνησία Υγεία φαγητό φακελάκι Φανή Αγορίτσα Φανή Χαλκιά Φάνης Χριστοδούλου Φάρμα Φερεντίνου Φθιώτιδα Φίλιππος Γλύξμπουργκ Φιλίτσα Καλογεράκου φοιτητής Φολέγανδρος φονιάς φόνος φυλάκιση Φύση φυσικό αέριο Φώτης Συκαλιάς Φωτογραφια Φωτογραφία Φώφη Γεννηματά Χαλκηδόνα Χαλκίδα Χαλκιδικη Χαλκιδική Χαμόγελο του παιδιού Χανιά Χανιώτη Χαρδαλιάς Χάρης Κοντογιώργης Χαριλάου χασίς χιονιάς χιονοπτώσεις Χίος Χορτιάτης Χουάν Ραμόν Ρότσα Χουσεΐν Ζεϊμπέκ χρέη Χρηστικα Χρηστικά Χρήστος Κυριαζής Χρήστος Σπίρτζης Χριστιάνα Χριστίνα κεφάλα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνας Σκέντζιου Χριστουγεννιάτικο έλατο Χριστουγεννιάτικο επίδομα Χριστουγεννιάτικο μέρισμα Χρυσηίδα Δημουλίδου Χρυσοχοΐδης Ψητοπωλείο ψιλικατζίδικο Ψινάκης Ωραιόκαστρο ωράριο λειτουργίας Ώρες κοινής ησυχίας Aστυνομικα νεα Aegean akazoo Alexandrou Chora Amber allert American Football Ant1 Bachelor party Belh@rra Biden black friday 2021 Camila Marodin Champions League Cleo Smith cosmote CVC Don Leon Erdogan espresso F-16 facebook fake news Game of chefs Hellenic Coin Hollywood Hooligans Hyundai IKEA instagram Internet jewels Jumbo Kamilah Chavis Kia Kia EV6 Lidl Lifestyle lockdown Mad Clip Madclip Marina Tower Media Mediterranean Cosmos Mercedes meta missing allert Newcastle United NFL parking Pfizer Pink Floyd Power of Love Quiz rapid test real estate Roger Waters selfie SKY express slideshow Sprider Stores Starlink super league Survivor 2022 The Bachelor Thessaloniki Pride tv vegan video Wolt
false
ltr
item
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!: 5άστερα ξενοδοχεία ανοίγουν με εκπτώσεις και τον Αύγουστο
5άστερα ξενοδοχεία ανοίγουν με εκπτώσεις και τον Αύγουστο
https://1.bp.blogspot.com/-ia3GujhP_xo/XsLoY0w8EeI/AAAAAAACrMA/cnHiBwYjOXs8GBIn46H0QUIYYAbe4aHgwCLcBGAsYHQ/s640/5%25CE%25AC%25CF%2583%25CF%2584%25CE%25B5%25CF%2581%25CE%25B1%2B%25CE%25BE%25CE%25B5%25CE%25BD%25CE%25BF%25CE%25B4%25CE%25BF%25CF%2587%25CE%25B5%25CE%25AF%25CE%25B1%2B%25CE%25B1%25CE%25BD%25CE%25BF%25CE%25AF%25CE%25B3%25CE%25BF%25CF%2585%25CE%25BD%2B%25CE%25BC%25CE%25B5%2B%25CE%25B5%25CE%25BA%25CF%2580%25CF%2584%25CF%258E%25CF%2583%25CE%25B5%25CE%25B9%25CF%2582%2B%25CE%25BA%25CE%25B1%25CE%25B9%2B%25CF%2584%25CE%25BF%25CE%25BD%2B%25CE%2591%25CF%258D%25CE%25B3%25CE%25BF%25CF%2585%25CF%2583%25CF%2584%25CE%25BF.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-ia3GujhP_xo/XsLoY0w8EeI/AAAAAAACrMA/cnHiBwYjOXs8GBIn46H0QUIYYAbe4aHgwCLcBGAsYHQ/s72-c/5%25CE%25AC%25CF%2583%25CF%2584%25CE%25B5%25CF%2581%25CE%25B1%2B%25CE%25BE%25CE%25B5%25CE%25BD%25CE%25BF%25CE%25B4%25CE%25BF%25CF%2587%25CE%25B5%25CE%25AF%25CE%25B1%2B%25CE%25B1%25CE%25BD%25CE%25BF%25CE%25AF%25CE%25B3%25CE%25BF%25CF%2585%25CE%25BD%2B%25CE%25BC%25CE%25B5%2B%25CE%25B5%25CE%25BA%25CF%2580%25CF%2584%25CF%258E%25CF%2583%25CE%25B5%25CE%25B9%25CF%2582%2B%25CE%25BA%25CE%25B1%25CE%25B9%2B%25CF%2584%25CE%25BF%25CE%25BD%2B%25CE%2591%25CF%258D%25CE%25B3%25CE%25BF%25CF%2585%25CF%2583%25CF%2584%25CE%25BF.jpg
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!
https://www.olathessaloniki.com/2020/05/5_18.html
https://www.olathessaloniki.com/
https://www.olathessaloniki.com/
https://www.olathessaloniki.com/2020/05/5_18.html
true
65558835043622369
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy