Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη στην Μενεμένη, ο αποφυλακισμένος παιδεραστής Σειραγάκης

Με χειροπέδες και πάλι ο επονομαζόμενος «παιδεραστής του Ρεθύμνου» Νικόλαος Σειραγάκης, ο οποίος λίγα 24ωρα μετά την αποφυλάκιση του που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων, συνελήφθη ξανά καθώς παραβίασε έναν από τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί.

Σύμφωνα με το βούλευμα, με βάση το οποίο έγινε δεκτή η αίτηση της αποφυλάκισής του ο πρώην προπονητής παιδικών τμημάτων μπάσκετ, ήταν υποχρεωμένος να κυκλοφορεί στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα εντός των ορίων του Δήμου Καλαμαριάς. Ωστόσο, αστυνομικοί τον εντόπισαν σε άλλο δήμο και συγκεκριμένα στην περιοχή της Μενεμένης, τον αναγνώρισαν και του πέρασαν ξανά χειροπέδες. Άμεσα ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Βασίλης Πλιώτας, καθώς πρόκειται για παραβίαση περιοριστικών όρων αποφυλάκισης και ο επονομαζόμενος «παιδεραστής του Ρεθύμνου».

Να θυμίσουμε ότι ο Νικόλαος Σειραγάκης είχε καταδικαστεί σε 401 χρόνια φυλάκισης για κατάχρηση σε ασέλγεια και απόπειρα κατάχρησης σε βάρος 36 παιδιών. Προ ημερών ο 56χρονος άνδρας αποφυλακίστηκε από τις φυλακές Γρεβενών, έχοντας παραμείνει στις φυλακές μόλις οκτώμισι χρόνια, σηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων.

Νεότερη Παλαιότερη