Λαμπερός γάμος, εν μέσω πανδημίας

Η ανατροπή στη ζωή της Angelika Dusk ήρθε πολύ πριν την πανδημία: με μία εγκυμοσύνη. 

Η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον Δημήτρη Μποσινάκο. Οι δυο τους είναι πολλά χρόνια ζευγάρι και εκτός από την αγάπη που έχει ο ένας για τον άλλο τους ενώνει κι αυτή για τη μουσική. Εκείνη γράφει κι ερμηνεύει τραγούδια με αγγλικό στίχο έχοντας μια σημαντική πορεία στην μουσική σκηνή της χώρας ενώ εκείνος είναι ντράμερ και μέλος της μπάντας της Άννας Βίσση.

Η Angelika χάραξε τη δική της πορεία ανεξάρτητα από την οικογένειά της. Κόρη του βιομηχάνου και πρώην προέδρου του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), Δημήτρη Δασκαλόπουλου επέλεξε να ακολουθήσει τον καλλιτεχνικό δρόμο. Ίσως να την έχεις απολαύσει σε κάποια από τις μεγάλες συναυλίες που έχει ανοίξει στην Ελλάδα, όπως αυτές των Boy George, Simple Minds, Kovacs, LP και Monophonics.

Την Κυριακή η ίδια μοιράστηκε μία από τις πιο ευχάριστες στιγμές της ζωής της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Παντρευτηκε στην Εκάλη τον άνδρα της ζωής της και μελλοντικό πατέρα του παιδιού της. Η Angelika επέλεξε ένα bohemian μακρυμάνικο φόρεμα με λαχούρια για να σταθεί νυφούλα στο πλευρό του αγαπημένου της.

Χρησιμοποιώντας τα hashtags “καραντινογάμος”, “έρωτας στα χρόνια του κορωνοϊού” έδωσε την πλήρη διάσταση αυτής της τελετής που ολοκληρώθηκε με ένα φιλί φορώντας μάσκες.



Τον Μάρτιο, διανύοντας τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, είχε σημειώσει κάτω από μία φωτογραφία της στο instagram: “Σίγουρα δεν περίμενα τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης μου έτσι. Χαρούμενη κι ευγνώμων ναι, αλλά και εντελώς φοβισμένη… One day at a time που λένε.” Πλέον έχει μπει στον 8ο μήνα και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωρό της.
Marieclaire.gr




Νεότερη Παλαιότερη