Η Ιωάννα περιέγραψε την γυναίκα που της έριξε βιτριόλι

"Η μαυροφορεμένη γυναίκα που μου έριξε το βιτριόλι ήταν αδύνατη και ψηλή. Με περίμενε, φορώντας χειρουργική μάσκα, στα σκαλιά δίπλα στο ασανσέρ την ώρα που περίμενα να ανεβώ στο γραφείο. 
Δεν πάει το μυαλό μου ποιά είναι αυτή που μου έκανε κακό, ούτε θυμάμαι να την έχω ξαναδεί κάπου”. Αυτά τόνισε, μεταξύ άλλων, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, η 34χρονη γυναίκα, στην πρώτη κατάθεσή της, νωρίς το απόγευμα, σε αστυνομικούς που διερευνούν την υπόθεση.

Η άτυχη γυναίκα, που δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι, το πρωί της περασμένης Τετάρτης, στην Καλλιθέα, είναι πλέον καλύτερα και για αυτό αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας, την επισκέφθηκαν για να τους δώσει κατάθεση. Σημειώνεται, ότι τις προηγούμενες φορές που την επισκέφθηκαν είχαν μαζί της ολιγόλεπτες συνομιλίες.

Τα όσα κατέθεσε η 34χρονη, η οποία περιέγραψε κυρίως την στιγμή της επίθεσης, δεν πρόσθεσαν κάτι νέο στην υπόθεση, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αλλά εκφράζεται η αισιοδοξία ότι μπορεί αργότερα, όταν θα έχει βελτιωθεί και άλλο η κατάστασή της, να θυμηθεί κάτι παραπάνω που μπορεί να βοηθήσει στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Παράλληλα, η Αστυνομία συνεχίζει να εξετάζει με μεγάλη προσοχή όλο το βιντεοληπτικό υλικό που έχει στη διάθεσή της, από κάμερες ασφαλείας όχι μόνο κοντά στο κτίριο που εργάζεται το θύμα, αλλά και από την ευρύτερη περιοχή.
Νεότερη Παλαιότερη