Πανεπιστήμιο Κύπρου: "Ο Κυριάκος Βελόπουλος ουδέποτε υπήρξε φοιτητής μας"

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου «άδειασε» τον Κυριάκο Βελόπουλο, αναφορικά με τίτλους σπουδών που αναφέρει στο βιογραφικό του, αφού σε ανακοίνωσή του, υποστηρίζει ότι ουδέποτε υπήρξε φοιτητής του πανεπιστημίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Κύπρου, την οποία δημοσίευσε το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, το πανεπιστήμιο διευκρινίζει ότι «ο κ. Κυριάκος Βελόπουλος ουδέποτε υπήρξε φοιτητής του και βεβαίως δεν έχει πάρει πτυχίο ή/και μεταπτυχιακό τίτλο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου».

Αναλυτικά η ανακοίνωση
«ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ
Έχει περιέλθει στην αντίληψή μας ότι το μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου κ. Κυριάκος Βελόπουλος φέρεται να έχει λάβει το 2013 από το Πανεπιστήμιο Κύπρου πτυχίο με ειδίκευση στην Ιστορία, Αρχαιολογία και τον Ελληνικό Πολιτισμό και το 2016 μεταπτυχιακό τίτλο με ειδίκευση στην Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία.
Το Πανεπιστήμιο Κύπρου διευκρινίζει ότι ο κ. Κυριάκος Βελόπουλος ουδέποτε υπήρξε φοιτητής του και βεβαίως δεν έχει πάρει πτυχίο ή/και μεταπτυχιακό τίτλο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου.
Τέλος ανακοίνωσης».

Τι αναφέρει το βιογραφικό του Κυριάκου Βελόπουλου
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης αναφέρει στο βιογραφικό του, το οποίο είναι δημοσιευμένο στην επίσημη σελίδα του Ελληνικού Κοινοβουλίου ότι έχει λάβει πτυχίο και μεταπτυχιακό από το Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Το βιογραφικό του Κυριάκου Βελόπουλου στη σελίδα του Ελληνικού Κοινοβουλίου

Μάλιστα στο βιογραφικό που είναι δημοσιευμένο στην προσωπική του ιστοσέλιδα velopoulos.gr, αναφέρει ότι «το 2013 έλαβε το Πτυχίο του με ειδίκευση στην Ιστορία, Αρχαιολογία και τον Ελληνικό Πολιτισμό από το Πανεπιστήμιο Κύπρου»

«Το 2016 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, με ειδίκευση στην Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία και από το 2017 είναι υποψήφιος Διδάκτωρ Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου της Σόφιας».

Ο Κυριάκος Βελόπουλος από την πλευρά του με ανάρτηση του στο Twitter εμφανίζει έναν μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου με ειδίκευση στην Επικοινωνία και Δημοσιογραφία, το οποίο είναι διαφορετικό τμήμα από αυτό που αναφέρει στο βιογραφικό του.
Νεότερη Παλαιότερη