«Με βίασε πέντε φορές και με ανάγκασε να κοιμηθώ πλάι του»

«Με βίασε πέντε φορές και με ανάγκασε να κοιμηθώ πλάι του» 
Τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του «βιαστή του Κάβου» περίεγραψε λίγους μήνες νωρίτερα, στο περιθώριο της αποφυλάκισής του, η 32χρονη Βρετανίδα Κέιλι Μόργκαν.

Η 32χρονη αεροσυνοδός, έν
α από τα θύματα του «δράκου του Κάβου», περιγράφει τις στιγμές φρίκες που έζησε και εκφράζει την αγανάκτησή της για την αποφυλάκισή του.

«Θέλω να ξέρω γιατί αποφυλακίστηκε. Δεν πιστεύω ότι έχει αλλάξει. Δεν αλλάζουν άνθρωποι όπως αυτός και τώρα φοβάμαι ότι θα κάνει σε άλλα θύματα ό,τι έκανε σε εμένα. Όταν άκουσα ότι βγήκε, σοκαρίστηκα. Έκλαιγα και αηδίασα» έλεγε τον Σεπτέμβριο η Μόργκαν, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Ο «δράκος του Κάβου» της επιτέθηκε κατά την διάρκεια μιας βόλτας που έκανε στην παραλία. Ο 47χρονος την χτύπησε και την έσυρε από τα μαλλιά σε ένα δάσος της περιοχής όπου την βίασε πέντε φορές υπό την απειλή μαχαιριού. Η Μόργκαν αναφέρει ότι ο ίδιος είχε βιάσει μια γυναίκα που γνώρισε και της είχε περιγράψει τα τατουάζ του, οπότε όταν τον είδε, ήξερε τι επρόκειτο να της συμβεί.

Αφού τη βίασε, σύμφωνα με όσα περιγράφει η 32χρονη, την απειλούσε με μαχαίρι ώστε να ξαπλώσει δίπλα του και να κοιμηθούν μαζί. Ώρες μετά, της έδωσε 10 ευρώ και την συμβούλεψε να πάει σε νοσοκομείο και έτσι η κοπέλα κατάφερε να διαφύγει.

Η 32χρονη αναφέρει πως δικαστής της υπόθεσης της συμβούλεψε να «αφήσει πίσω το περιστατικό» και να απολαύσει τη ζωή της από εκεί κι έπειτα.

Νεότερη Παλαιότερη