"Στηρίζουμε τα μαγαζιά της γειτονιάς μας, μένουμε ασφαλείς"

Διαδικτυακή καμπάνια, για την ενίσχυση των μικρών επιχειρήσεων στις γειτονιές.
Διαδικτυακή καμπάνια με στόχο των ενίσχυση των μικρών επιχειρήσεων στις γειτονιές ξεκίνησε ο γνωστός Θεσσαλονικιός διδάκτωρ της καρδιολογίας, Διαμαντής Γκολιδάκης.

Ο γνωστός για την κοινωνική του δράση, γιατρός της Καλαμαριάς, μας δήλωσε σχετικά :
"Εν μέσω πανδημίας του κορωναϊού, αναδείχθηκε μία πλευρά του ελληνικού λαού που μέχρι τώρα δεν μπορούσαμε να την διαπιστώσουμε καθώς δεν υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες. 
Το μεγάλο κύμα αλληλεγγύης πού ξεκίνησε από μεγάλες επιχειρήσεις αλλά και απλούς καθημερινούς ανθρώπους, είναι τώρα ευκαιρία να μπορέσουμε να το εκμεταλλευτούμε κατάλληλα, ώστε να παραμείνει και να γίνει καθημερινό χαρακτηριστικό της Ελληνικής κοινωνίας.
Στις μικρές επιχειρήσεις της γειτονιάς που χτυπήθηκαν όσο κανένας άλλος από το κύμα της πανδημίας, τώρα που ξεκίνησε η επαναλειτουργία τους, θεωρώ πως είναι καθήκον μας να ενισχυθούν όσο το δυνατόν περισσότερο από όλους τους κατοίκους, ώστε να μπορούν να σταθούν στα πόδια τους και να συνεχίσουν να μας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. 
Χιλιάδες οικογένειες που εξαρτούν την διαβίωση τους από την λειτουργία των μικρών αυτών επιχειρήσεων, αγωνιούν για το μέλλον τους και τώρα είναι ευκαιρία, να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στηρίζοντας τις επιχειρήσεις αυτές, που καθημερινά μας προσφέρουν τα απαραίτητα για την διαβίωση μας.
Ξεκίνησα αυτήν την διαδικτυακή καμπάνια ώστε να ευαισθητοποιήσω τους συμπολίτες μας, δίνοντας έτσι το έναυσμα για ένα νέο ξεκίνημα ένδειξης αλληλεγγύης, που τόσο απαραίτητη είναι για όλους μας, στις δύσκολες και πρωτόγνωρες αυτές καταστάσεις που περνάμε."

Μας καλεί λοιπόν ο Διαμαντής Γκολιδάκης, να συνεχίσουμε να δείχνουμε έμπρακτα τη στήριξη των μικρών επιχειρήσεων της γειτονιάς, ώστε να μπορέσουμε να διατηρήσουμε την συνοχή στον κοινωνικό ιστό της περιοχής μας, κάνοντας ο καθένας από μας το καθήκον του, σαν υπεύθυνος και σκεπτόμενος Έλληνας πολίτης.
Νεότερη Παλαιότερη