«Ο Κιμ Γιονγκ Ουν είναι νεκρός»

«Ο Κιμ Γιονγκ Ουν είναι νεκρός και θα το ανακοινώσουν το Σαββατοκύριακο»
Βορειοκορεάτης που έχει αυτομολήσει στη Νότια Κορέα ισχυρίστηκε σήμερα ότι είναι 99% σίγουρος ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν είναι νεκρός και η Πιόνγιανγκ θα το ανακοινώσει μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Ο Ji Seong-ho δήλωσε στο πρακτορείο Yonhap ότι έχει την πληροφόρηση ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν πέθανε το περασμένο Σαββατοκύριακο κατά την διάρκεια καρδιολογικής επέμβασης.

Είπε ακόμα ότι η αδερφή του η Kim Yo-jong μπορεί να είναι η επόμενη στην διαδοχή αλλά αυτό δεν αρέσει στο «καθεστώς».

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έχει να κάνει δημόσια εμφάνιση από τις 11 Απριλίου και από τότε οι φήμες είναι πολλές. Κάποιοι λένε ότι είναι σοβαρά άρρωστος, κάποιοι άλλοι ότι έχει πεθάνει και κάποιοι άλλοι ότι φοβάται και κρύβεται για να μην κολλήσει τον κορονοϊό.

Εκτός από κάποιες γραπτές δηλώσεις του μέσω του ενός και μοναδικού κρατικού πρακτορείου ειδήσεων της Βόρειας Κορέας, ο Κιμ είναι άφαντος.

«Ο Κιμ Γιονγκ Ουν είναι νεκρός.» Αυτή είναι η λεζάντα στην εικόνα που δημοσιεύεται σε ορισμένα ασιατικά μέσα ενημέρωσης, η οποία ακόμη, πάντως, δεν έχει επαληθευτεί.
Το άψυχο σώμα ενός άνδρα, που φαίνεται να είναι ο νεαρός ηγέτης, απεικονίζεται τεντωμένο και καλύπτεται από ένα κόκκινο πανί, ενώ το κεφάλι του με τα μάτια του κλειστά βρίσκεται πάνω σε ένα μαξιλάρι.

Έως τώρα δεν έχει υπάρξει καμία επιβεβαίωση.

Δείτε και τη φωτογραφία στην ιταλική la stampa

Νεότερη Παλαιότερη