Νέα εξέλιξη, στην τραγωδία της Μακρακώμης

Στο Ίασμο Ροδόπης, μία κωμόπολη μεταξύ της πρωτεύουσας της Κομοτηνής και της Ξάνθης, εντοπίστηκε το κλεμμένο τζιπ του ζευγαριού από τη Μακρακώμη που βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι του τον περασμένο Ιανουάριο.
Στην τραγωδία που είχε σημαδέψει τη Δυτική Φθιώτιδα, είχε προστεθεί ένα ακόμη περιστατικό που κινούσε το αστυνομικό ενδιαφέρον και αφορούσε την κλοπή, από τον αύλειο χώρο του σπιτιού του ζευγαριού, του τζιπ που οδηγούσε.
Μια κλοπή που έγινε αμέσως μετά τη σφράγιση του χώρου και ενώ είχε ακουστεί ότι άγνωστοι είχαν προσπαθήσει να εισέλθουν ακόμη και στο εσωτερικό του σπιτιού.

Το συγκεκριμένο τζιπ, εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής, εγκαταλειμμένο σε μια ρεματιά στην ανωτέρω περιοχή και εξετάζεται αν είχε χρησιμοποιηθεί σε λαθροδιακίνηση μεταναστών αλλά και για το πως συνδέεται με την κλοπή από τη Μακρακώμη.

Το όχημα βρέθηκε σε κακά χάλια και θα διερευνηθεί από τους αστυνομικούς του εγκληματολογικού για DNA ή άλλα στοιχεία που θα οδηγήσουν στη λύση του μυστηρίου για το ποιοι το έκλεψαν και ποιοι το χρησιμοποίησαν για τις παράνομες δραστηριότητές τους.
Υπενθυμίζεται ότι τον Ιανουάριο του 2019, ο 49χρονος που διατηρούσε βενζινάδικο στην περιοχή, πυροβόλησε και σκότωσε τη γυναίκα του και στη συνέχεια έβαλε και ο ίδιος τέλος στη ζωή του, χρησιμοποιώντας το ίδιο όπλο.
Το τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε το πρωί της 23ης Ιανουαρίου στο σπίτι του ζευγαριού, πάνω από το πρατήριο του 49χρονου στην είσοδο της Μακρακώμης.
lamiareport.gr
Νεότερη Παλαιότερη