"Μας αποκαλούν ανώμαλες και μας απειλούν"

Η δήλωση της Κατερίνας Λένη -μια μέρα πριν αποχωρήσει από το διαγωνισμό- ότι η βίγκαν Ντέμη σηκώνεται μέσα στη νύχτα και τρώει σαλάμια και τυριά προκάλεσε την έντονη αντίδραση της συντρόφου της Άλκηστις Αλεξανδράκη.
Ξεκαθάρισε πως στο σπίτι του ριάλιτι φρόντιζε η παραγωγή να υπάρχουν ειδικά αλλαντικά, τυριά, ακόμη και γάλατα για χορτοφάγους.
Στη συνέχεια, η Άλκηστις έθιξε ένα πολύ σοβαρό θέμα που αντιμετωπίζουν μαζί με τη Ντέμη από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο MasterChef 4. Συγκεκριμένα αποκάλυψε πως δέχονται απειλές στα social media, τις αποκαλούν ανώμαλες και τους εύχονται να κλείσει το μαγαζί που έχουν.

«Λαμβάνουμε μηνύματα να κλείσει το μαγαζί μας, μάς αποκαλούν ανώμαλες. Έχουμε δεχτεί πάρα πολλές απειλές. Δεχόμαστε χιλιάδες αρνητικές κριτικές για το εστιατόριο. 
Για τον χαρακτήρα της ότι είναι απαίσιος, ότι είναι βρωμιάρα, ανώμαλη. Η Ελλάδα είναι ένα μικρό χωριό που δεν μπορείς να εκφράζεσαι ελεύθερα, δεν μπορείς να έχεις κάποιο χαρακτήρα, δεν μπορείς να έχεις διαφορετικότητα», είπε χαρακτηριστικά.

Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου μίλησε το πρωί του Σαββάτου η σύντροφος της Ντέμη Γεωργίου, Άλκηστις Αλεξανδράτου.
Η ίδια αποκάλυψε πως ήθελε και εκείνη να δηλώσει συμμετοχή στο MasterChef κάτι που δεν έκανε καθώς όπως είπε είναι ιδιαίτερα αγχώδης.

Ακόμη, η Άλκηστις Αλεξανδράτου αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή, το διαζύγιο από τον πρώην σύζυγό της αλλά και τα δυο της παιδιά.

«Γνωριζόμασταν από παιδιά. Ήμασταν συμμαθήτριες. Ήταν μικρότερη, ήταν φίλη φίλης μου, κάναμε παρέα. Χαθήκαμε και ξαναβρεθήκαμε το 2011. Ήμουν παντρεμένη με τον σύζυγό μου 7 χρόνια.
Είχαμε χωρίσει πρακτικά δυο χρόνια πριν γνωρίσω τη Ντέμη απλά δεν είχα πάρει διαζύγιο. Έχω δυο παιδιά. Με τη Ντέμη θα ήθελα να υιοθετήσουμε ένα παιδί αλλά δεν θέλει εκείνη. Έχω όμως δυο παιδιά οπότε είμαι πλήρης.
Ο γιος μου είναι 15 και η κόρη μου 14, μένουν με τον μπαμπά τους».
Νεότερη Παλαιότερη