Αυτοκτονία Αστυνομικού, δύο μήνες πριν γίνει γονιός


Θρήνος για τον αστυνομικό που έδωσε τέλος στη ζωή του - Θα γινόταν πατέρας
Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει στην Ηλεία η τραγική και αναπάντεχη απώλεια 36χρονου αξιωματικού της Αστυνομίας, ο οποίος βρέθηκε νεκρός την περασμένη εβδομάδα σε χώρο στάθμευσης κοντά στον κεντρικό δρόμο της Αρχαίας Ολυμπίας.
Άμεσα αποκλείστηκε ο χώρος στον οποίο βρέθηκε προκειμένου να εξεταστούν διεξοδικά οι συνθήκες θανάτου του.

Ο νεαρός αστυνομικός σύμφωνα με πληροφορίες έβαλε τέλος στη ζωή του με το υπηρεσιακό του όπλο, δίχως να έχει αφήσει κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη.
Αξίζει να σημειωθεί επιπλέον πως ο νεαρός άνδρας εντοπίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο του με αναμμένη τη μηχανή, ενώ έφερε τραύμα από όπλο στο κεφάλι.
Από κανέναν δεν μπορεί να εξηγηθεί ποιος ήταν και ο λόγος που τον οδήγησε σε αυτή την απονενοημένη πράξη, ενώ αποκλείστηκε κάθε ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Θα γινόταν πατέρας!
Συγκλονίζει το γεγονός πως ο 36χρονος ήταν μόλις δυο μήνες παντρεμένος με την αγαπημένη του και μάλιστα σε δυο μήνες θα γινόταν πατέρας στο πρώτο του παιδί.

Σόκαρε τους πάντες
Σοκαρισμένος είναι ο κόσμος που γνώριζε τον 36χρονο. Όλοι μιλούν για έναν άνθρωπο ήρεμο που δεν είχε δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα. Ήταν όπως λένε εργατικός και ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο, και ετοιμαζόταν να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια. Συντετριμμένη είναι η οικογένειά του, της οποίας ακόμη ένα μέλος υπηρετεί στην αστυνομία.
patrisnews.com
Νεότερη Παλαιότερη