Δυσαρεστημένος υπάλληλος κατέστρεψε την Ferrari του αφεντικού

Δυσαρεστημένος υπάλληλος, διέλυσε τη Ferrari του αφεντικού του όταν τον απέλυσαν
Ένας οδηγός φορτηγού στο Chicago των ΗΠΑ διέλυσε την Ferrari GTC4 Lusso του αφεντικού του όταν έμαθε πως απολύεται μετά από διαφωνία που είχε με τη διοίκηση.

Τις τελευταίες ώρες έχουν κυκλοφορήσει αρκετές διαφορετικές εκδοχές της ιστορίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όμως αυτή που ακούγεται ως επικρατέστερη είναι η παρακάτω:
Όπως δήλωσε ανώνυμος αυτόπτης μάρτυρας, ο οδηγός είχε προσληφθεί μόλις 4 ημέρες πριν το συμβάν, και μέσα σε αυτό το διάστημα είχε αναλάβει μόνο ένα δρομολόγιο για την εταιρεία.

Το γεγονός ότι του παραχώρησαν ένα φορτηγό Volvo του 2019 αντί για κάποιο ολοκαίνουριο μοντέλο του 2020 τον εξόργισε, με αποτέλεσμα να παραπονεθεί στη διοίκηση. Η εταιρεία που όπως αναφέρουν οι πηγές δεν ήταν ικανοποιημένη από την απόδοσή του οδηγού στο πρώτο του δρομολόγιο, του ανακοίνωσε πως η συνεργασία τους ολοκληρώθηκε και του έδωσε την αποζημίωση που του αναλογούσε.

Σύμφωνα με παρευρισκόμενους ο οδηγός ζήτησε επανειλημμένα να παραμείνει στη θέση του όμως η διοίκηση ήταν κάθετη στην απόφασή της να τον απολύσει. Τότε ο άντρας ρώτησε αν η Ferrari GTC4 Lusso που ήταν παρκαρισμένη έξω από τα γραφεία ήταν το αυτοκίνητο του αφεντικού. Εκείνος απάντησε θετικά και ο οδηγός του είπε: «Τώρα θα δεις τι γίνεται όταν τα βάζεις μαζί μου».

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, ακολούθησε ήταν μια σκηνή τρέλας, με τον οδηγό να τρέχει στο φορτηγό και το (πρώην) αφεντικό του να τον κυνηγά προσπαθώντας να τον σταματήσει. Ο οδηγός κατάφερε τελικά να μπει στο Volvo και έκλεισε με δύναμη την πόρτα πάνω στο χέρι του αφεντικού του.

Στη συνέχεια πάτησε τέρμα το γκάζι σπινιάροντας τους τροχούς, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με την κατάλευκη Ferrari. Αυτό δεν φαίνεται πως του ήταν αρκετό, καθώς συνέχισε να πατά το γκάζι μέχρι που το φορτηγό ανέβηκε στο καπό της Ferrari διαλύοντας τη μάσκα, το καπό και τα φτερά του σπορτσκαρ. Αν κρίνουμε από τις εικόνες, το ιταλικό τετραθέσιο μοντέλο έχει υποστεί σοβαρή ζημιά στην ανάρτηση και τον κινητήρα καθώς το βάρος του φορτηγού είναι ικανό να διαλύσει τα μηχανικά του μέρη.


Ο ιδιοκτήτης της Ferrari δεν έχασε χρόνο και κάλεσε την αστυνομία καταθέτοντας μήνυση. Ακολούθησε σύλληψη του κατηγορούμενου, με τις αρχές να διερευνούν την υπόθεση. Αν και δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τους ισχυρισμούς του ανώνυμου αυτόπτη μάρτυρα, είναι προφανές πως αν τα πράγματα έγιναν όπως περιγράφει, τότε ο οδηγός θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες του νόμου. Όσο για την πανάκριβη Ferrari, ο ιδιοκτήτης αναμένεται να αποζημιωθεί από την ασφαλιστική εταιρεία.
Νεότερη Παλαιότερη