Γνωστοί στις αρχές οι απαγωγείς της 10χρονης Μαρκέλλας

Πλήθος αναπάντητων ερωτημάτων έχει προκαλέσει η υπόθεση απαγωγής της 10χρονης Μαρκέλλας στην Θεσσαλονίκη. 
Το κοριτσάκι έχει βρεθεί και βρίσκεται στο νοσοκομείο, ωστόσο προς το παρόν κανείς δεν γνωρίζει ποιος την άρπαξε και πώς βρέθηκε μόνη της μετά.

Οι πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν ότι οι αρχές βρίσκονται κοντά στο να εξιχνιάσουν την υπόθεση και προς αυτή την κατεύθυνση τους βοηθάει ένα βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο έχουν καταγραφεί οι απαγωγείς.

Κάμερα κλειστού κυκλώματος καταστήματος έχει καταγράψει το 10χρονο κοριτσάκι να περπατάει σε πεζοδρόμιο με μία άγνωστη γυναίκα, η οποία σχετίζεται με την υπόθεση. Η αστυνομία αναζητάει και έναν ηλικιωμένο. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ALPHA, τα στοιχεία και των δύο είναι γνωστά στις αρχές και ο εντοπισμός τους θεωρείται θέμα χρόνου.
Στην τελική ευθεία φαίνεται πως μπαίνει το θρίλερ με την απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη.

Οι έρευνες της αστυνομίας έχουν επικεντρωθεί σε γυναίκα που ανήκει στο φιλικό περιβάλλον της οικογενείας της 10χρονης προκειμένου να ξετυλίξει το κουβάρι της απαγωγής του κοριτσιού, που χάθηκε το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης από την Κάτω Τούμπα και βρέθηκε τελικώς, σχεδόν δύο 24ωρα αργότερα, το πρωί του Σαββάτου στην Καλαμαριά.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πως η γυναίκα που αναζητείται έχει αναγνωριστεί από την μικρή μαθήτρια, ενώ η παρουσία της φέρεται να επιβεβαιώνεται από κάμερες ασφαλείας. Προς το παρόν όμως είναι άγνωστο το κίνητρο της πράξης, όπως επίσης τυχόν εμπλοκή και άλλου προσώπου στην υπόθεση. Στο μεταξύ, η 10χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και έχει υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων, ενώ παρακολουθείται διαρκώς από παιδοψυχολόγους.
Νεότερη Παλαιότερη