Πάρτι-εφιάλτης : Κόλλησαν κορωναϊό 18 άτομα

Πάρτι -έκπληξη μετατράπηκε σε εφιάλτη για οικογένεια 
– Κόλλησαν 18 άτομα κορωνοϊό

Ένα πάρτι – έκπληξη μετατράπηκε σε εφιάλτη για μια οικογένεια στο Τέξας καθώς το αποτέλεσμα ήταν να μολυνθούν 18 άτομα από κορωνοϊό.

Ο Ρον Μπαρμπόσα λέει ότι μόνο 7 από τα μέλη της οικογένειάς του που παραβρέθηκαν στο πάρτι έκπληξη στις 30 Μαϊού για τα γενέθλια της νύφης του, κόλλησαν με κορωνοϊό, αλλά μετά τον μετέφεραν στο σπίτι όπου μολύνθηκαν άλλα 12 περίπου. Ο Μπαρμπόσα, που είναι παντρεμένος με γιατρό ανησυχεί πλέον για τους μολυσμένους συγγενείς του, συμπεριλαμβανομένων των ηλικιωμένων γονέων του, οι οποίοι νοσηλεύονται με κορωνοϊό.
«Όταν άρχισαν να αρρωσταίνουν οι συγγενείς μας, καταλάβαμε πως κολλήσαμε όλοι μας» είπε ο Μπαρμπόσα. «Γνωρίζαμε ότι αυτό θα συνέβαινε. 
Είμαστε τρομοκρατημένοι». 
Σύμφωνα με τον ίδιο, συνολικά 25 άτομα παραβρέθηκαν στο πάρτι – έκπληξη, συμπεριλαμβανομένου του ανιψιού του, που ήταν – χωρίς να το γνωρίζει θετικός στον κορωνοϊό – αλλά υπέθεσε ότι ο ελαφρύς βήχας του ήταν σύμπτωμα λόγω της εργασίας του σε κατασκευαστική εταιρεία. 
Αντ’ αυτού όμως, δημιούργησε μια μίνι εστία κορωνοϊού.

Στην εντατική ο πατέρας του
«Το πάρτι δεν διήρκεσε τόσες πολλές ώρες. Ήταν μόνο για λίγες. Αλλά κατά την διάρκεια αυτού του σύντομου χρόνου, με κάποιον τρόπο, τα άλλα 18 μέλη της οικογένειάς μας μολύνθηκαν με κορωνοϊό» είπε ο Μπαρμπόσα. Μεταξύ των μολυσμένων περιλαμβάνονται δύο μικρά παιδιά, δύο παππούδες, η αδερφή του Μπαρμπόσα που δίνει την μάχη με τον καρκίνο του μαστού και οι γονείς τους, Φρανκ και Κάρολ και οι δύο πάνω από 80 ετών. 
Η Κάρολο νοσηλεύεται από τις 13 Ιουνίου στο νοσοκομείο, ενώ ο σύζυγός της είναι στην εντατική σε μηχανική υποστήριξη, από τις 17 Ιουνίου.
Νεότερη Παλαιότερη