Ποιο το προφίλ της 35χρονης, που έκαψε με βιτριόλι την Ιωάννα

Ποια είναι η εντυπωσιακή 35χρονη από το Παγκράτι που θεωρείται ως η βασική ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα
Ποια είναι η 35χρονη και γιατί είναι η βασική ύποπτη για την επίθεση

Σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή της 35χρονης, που θεωρείται η βασική ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα το πρωί της 20ής Μαΐου στην Καλλιθέα.
Σύμφωναμε με αστυνομικές πηγές σχηματίστηκε δικογραφία και σύντομα αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος της 35χρονης.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θα οδηγηθεί το απόγευμα στον Εισσαγελέα.

Το κλειδί που έλυσε τον γρίφο της επίθεσης
Το κλειδί που φαίνεται να λύνει τον γρίφο της επίθεσης με βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας ήταν, όπως όλα δείχνουν, το facebook. Ένα αίτημα φιλίας, πριν από ένα χρόνο, και κάποια ειρωνικά σχόλια της 35χρονης εναντίον της Ιωάννας στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, συνδυάστηκαν από τους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση με μια σειρά στοιχείων από μαρτυρίες, καταθέσεις, καρέ από κάμερες, αλλά και από την άρση των τηλεφωνικών επικοινωνιών.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι αστυνομικοί εντόπισαν αρχικά ένα αίτημα φιλίας του συντρόφου της φερόμενης ως δράστριας στην Ιωάννα. Στη συνέχεια εντόπισαν σχόλια της 35χρονης που έδειχναν εμπάθεια κατά της Ιωάννας.

Η αστυνομία ερεύνησε το σπίτι της, ενώ έχει ήδη βρεθεί στον εργασιακό της χώρο, ένα δικηγορικό γραφείο που βρίσκεται κοντά σε αυτόν της Ιωάννας, μια περούκα και μια τηλεκάρτα, στοιχεία που την ενοχοποιούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο γυναίκες έχουν κοινή καταγωγή από χωριά της Αιτωλοακαρνανίας -η φερόμενη ως δράστρια κατάγεται από τον Σταθά και η Ιωάννα από το Λουτρό- και μάλιστα γνωρίζονταν καθώς μέλος της οικογένειας της Ιωάννας είχε παντρέψει πρόσωπο της οικογένειας της 35χρονης.

Ο γάμος είχε γίνει πριν από ένα χρόνο στην Αιτωλοακαρνανία όπου οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν. Η φερόμενη ως δράστρια συνοδευόταν από τον σύντροφό της. Μετά τον γάμο η Ιωάννα δέχθηκε αίτημα φιλίας από τον σύντροφο της προσαχθείσας και η 35χρονη άρχισε να ζηλεύει παράφορα την Ιωάννα κατηγορώντας την ότι η επικοινωνία της Ιωάννας με τον σύντροφο της εμπόδιζε τη σχέση της να εξελιχθεί σε κάτι πιο σοβαρό. Ο σύντροφός της τής είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν επιθυμούσε σοβαρή σχέση μαζί της, κάτι που η γυναίκα δεν μπορούσε να δεχθεί.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η εταιρεία στην οποία εργάζεται φέρεται να έχει συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία όπου δουλεύει η 34χρονη.

Η εν λόγω γυναίκα δεν ανήκε στην ομάδα των 5 βασικών υπόπτων αλλά στην ομάδα των 20 υπόπτων που είχε αρχικά συγκροτήσει η ομάδα των αστυνομικών που χειρίζεται την υπόθεση.

Στην 35χρονη οδηγήθηκαν από το γεγονός ότι το κινητό της τηλέφωνο φάνηκε να καταγράφεται από κυψέλες εταιρειών κινητής τηλεφωνίας στα σημεία στα οποία έχουν καταλήξει οι αστυνομικοί ότι κινήθηκε η μαυροντυμένη γυναίκα.
Νεότερη Παλαιότερη