Τα 3 πιο ερωτικά ζώδια

Εάν είστε φαν των ζωδίων, τότε θα γνωρίζετε ότι το καθένα από αυτά έχει τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά.

Ενα από αυτά έχει να κάνει με το σeξ. Κάποια ζώδια φαίνεται πως το… έχουν στο κρεβάτι και έχουν πιο ενεργή σeξουαλική ζωή. Οχι, ότι τα άλλα είναι ξενέρωτα, απλά δεν έχουν την ίδια όρεξη κάθε φορά.

Το ζώδιο του Σκορπιού
Λένε ότι ο Σκορπιός είναι ένα από τα πιο σξουαλικά ζώδια και ότι αφήνει ανεξίτηλο το σημάδι του. Το αισθησιακό αυτό ζώδιο προσαρμόζεται στον ρυθμό του παρτενέρ του και θα τον απογειώσει. Είτε σας αρέσει το έντονο, είτε το αργό σeξ, ο Σκορπιός δεν θα σας αφήσει ανικανοποίητους.

Το ζώδιο του Ταύρου
Αν έχετε στο μυαλό σας ένα πιο παραδοσιακό, ερωτικό σκηνικό που συνδυάζει δείπνο, κρασί και ρομαντισμό, τότε το ζώδιο του Ταύρου είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε στη ζωή και το κρεβάτι σας. Θα σας κάνει να νιώσετε άνετα και να αφεθείτε στο παιχνίδι του και να είστε σίγουροι ότι θα περάσετε μια αξέχαστη νύχτα ή και… μέρα.

Το ζώδιο του Τοξότη
Εάν επιθυμείτε κάτι που τα συνδυάζει όλα στο σeξ, τότε βρείτε έναν Τοξότη. Γνωρίζει είναι η ώρα για αισθησιασμό και πότε είναι η στιγμή για κάτι πιο έντονο. Του αρέσουν οι πειραματισμοί και θα σας ανεβάσει τη διάθεση, ενώ η γοητεία του θα σας παρασύρει.
Νεότερη Παλαιότερη