"Ξαναέβαλα 45 κιλά που είχα χάσει"

"Έχω πάρει πολλά κιλά επιβράβευσης, γιατί για κάποιο λόγο θεώρησα πως το αξίζω να φάω", αναφέρει.

Η τραγουδίστρια Εβελίνα Νικόλιζα, κόρη της επίσης αγαπημένης τραγουδίστριας Μπέσυς Αργυράκη, αποκάλυψε σε βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο YouTube, πώς ξαναπήρε 45 κιλά.

"Είμαστε εδώ σε ένα βίντεο το οποίο έχει τίτλο "Πώς ξαναπήρα 35 κιλά". Και η αλήθεια είναι πως δεν πήρα 35 κιλά, πήρα 45. Να σας πω ότι δεν έχω θυρεοειδή, δεν έχω κάτι το οποίο με κάνει να παχαίνω. Παχαίνω μόνη μου επειδή τρώω πάρα πολύ", είπε αρχικά η κούκλα κόρη της Μπέσυς Αργυράκη.

"Παρόλα αυτά δεν φταίει αυτό που έχω παχύνει. Φταίει πως είναι μία νοοτροπία καρφωμένη στον εγκέφαλό μου από μικρή, ότι κάποιες φορές όταν είμαι πολύ κουρασμένη, όταν έχω κάνει κάτι δύσκολο, ή όταν έχω ανταπεξέλθει σε μια μέρα θεόστραβη, ότι κάπως μου αξίζει να φάω και ότι είναι η επιβράβευσή μου", λέει η Εβελίνα.

Οπότε έχω πάρει πολλά κιλά επιβράβευσης, γιατί για κάποιο λόγο θεώρησα πως το αξίζω να φάω. Και έχω πάρει και πάρα πολλά κιλά, γιατί θεωρούσα ότι θα ξεκινήσω δίαιτα. Κάθε φορά που λέω πως Δευτέρα θα ξεκινήσω τη διατροφή, την Κυριακή το βράδυ θα ξεκοιλιαστώ! Θα φάω και τα τραπεζομάντιλα! Δηλαδή λέω ότι είναι η τελευταία μέρα που τρώω ό,τι θέλω, οπότε ας πάρω μία σκεπαστή και ένα παγωτό. Και μετά πατατάκια…", αναφέρει χαρακτηριστικά στο βίντεο η ίδια.
Νεότερη Παλαιότερη