Έγκυος η Μαρία Ψηλού, ετοιμάζεται για γάμο

Διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της
Καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μαζί σου το Σαββατοκύριακο» βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η πρώην Σταρ Ελλάς Μαρία Ψηλού.

Το όμορφο μοντέλο μίλησε στη δημοσιογράφο Πόπη Παπαδοπούλου για τα νέα δεδομένα που επικρατούν στη ζωή της τον τελευταίο χρόνο, τη σχέση της με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Ψηλό αλλά και το παιδί που περιμένουν σε περίπου δύο μήνες.

Η Μαρία Ψηλού έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την κατάκτηση του τίτλου της Σταρ Ελλάς το 2017.

Από τότε μπορεί να έχουν περάσει μόλις τρία χρόνια, όμως έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στη ζωή του γνωστού μοντέλου. Πριν από περίπου ένα χρόνο συνάντησε τυχαία σε μια βραδινή έξοδο τον μέλλοντα άνδρα της και από τότε είναι αχώριστοι. Σε λίγο καιρό, μάλιστα, η ευτυχία τους θα επισφραγιστεί με τον ερχομό της κόρης τους.







Το ζευγάρι μένει μαζί από το πρώτο κιόλας βράδυ ενώ η πρόταση γάμου έγινε τρεις εβδομάδες μετά την πρώτη γνωριμία. 
Η Μαρία Ψηλού, αν και βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, θα κάνει πολιτικό γάμο σε λίγες ημέρες φορώντας ένα εντυπωσιακό νυφικό με πέπλο δώδεκα μέτρων. 
Στα σχέδια του ζευγαριού βρίσκεται φυσικά και ο θρησκευτικός γάμος, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί μετά τη γέννηση της μικρής. Οι δυο τους έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας, ωστόσο αυτό δεν αποτελεί εμπόδιο της κοινής πορείας τους, αφού είναι full in love.
Νεότερη Παλαιότερη