Τα ζώδια σήμερα Κυριακή, από την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 21 Ιουνίου 2020
Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη


Κριός

Στον τομέα της καριέρας σας υπάρχουν χαραμάδες διεξόδου για προβλήματα ή θέματα που σας απασχολούσαν τον τελευταίο καιρό. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

Ταύρος

Τα υλικά σας αποκτήματα είναι στο επίκεντρο και ίσως σας απασχολήσουν σκέψεις για την αξιοποίηση περιουσιακών σας στοιχείων που θα μπορούσαν να σας φέρουν ένα επιπλέον εισόδημα.

Δίδυμοι

Σας απασχολούν θέματα σπιτιού και οικογένειας, τα οποία όμως θα πρέπει να χειριστείτε με προσοχή. Μην αφήνετε το συναίσθημα της αδικίας να σας κυριεύσει και να υπαγορεύσει την στάση σας.

Καρκίνος

Αφήστε την πληθωρική σας προσωπικότητα να εκφραστεί ελεύθερα και ο ενθουσιασμός σας να παρασύρει τους γύρω σας. Εκμεταλλευτείτε την μεγάλη σας ενεργητικότητα και κάντε ένα τουλάχιστον βήμα προς την ολοκλήρωση των στόχων σας.

Λέων

Μια ιδιαίτερα κοινωνική η σημερινή μέρα και ένα καλό ξεκίνημα για μια ευχάριστη Κυριακή! Ξεχάστε τις καθημερινές σας σκοτούρες, παρέα με αγαπημένα σας άτομα.

Παρθένος


Χρειάζεστε μια ώθηση στην προσωπική σας ζωή που θα σας βγάλει από τον φαύλο κύκλο των μέτριων ή κακών εμπειριών και θα σας φέρει και πάλι το χαμόγελο στα χείλη.

Ζυγός

Ερωτικής φύσεως σκέψεις θα σας απασχολήσουν σήμερα. Βασανίζεστε με την σκέψη ότι πάντοτε φαίνεται να τραβάτε τα λάθος άτομα. Δεν σας φταίνε όμως οι άλλοι, αλλά οι δικές σας επιλογές και πρότυπα.

Σκορπιός

Τα οικονομικά σας, σας προκαλούν μεγάλο άγχος και σας ρίχνουν ψυχολογικά. Σταματήστε να επικεντρώνεστε στο τι δεν έχετε στην ζωή και απολαύστε όσα καλά αυτή σας χάρισε. Όλα θα γίνουν την ώρα τους, αρκεί να μην τα πιέζετε…

Τοξότης

Η συχνή αδιαθεσία σας θα πρέπει αν σας βάλει σε σκέψεις και να αναζητήσετε την βοήθεια ειδικού για να μπορέσετε να απολαύσετε την απαιτούμενη ευεξία στην σωματική σας υγεία.

Αιγόκερως

Συναισθηματικές ανασφάλειες θα πρέπει να αντιμετωπίσετε κατά την σημερινή μέρα. Εάν έχετε μια λειτουργική ή αρμονική σχέση, επενδύστε σ΄ αυτήν αντί να την τερματίσετε, βασιζόμενοι στις φοβίες και τις ανασφάλειες σας…

Υδροχόος

«Ότι σπείρεις θα θερίσεις» λέει η λαϊκή σοφία και αυτό θα πρέπει να θυμόσαστε όταν σας πιάνει κατάθλιψη με την τελευταία σχέση σας που απέτυχε.

Ιχθείς

Θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε αλλά και ποιόν θέλετε στο πλάι σας για να μοιραστείτε μια κοινή πορεία. Η σχέση δεν είναι μόνο ερωτική πράξη, αλλά πολλά περισσότερα. Το ένστικτο σας θα σας κατευθύνει για να κάνετε την κατάλληλη επιλογή.


Νεότερη Παλαιότερη