Μαχαιρώματα σε είσοδο πολυκατοικίας- Ενέδρα θανάτου σε γείτονα, από μαχαιροβγάλτη

Αναστάτωση και πανικός προκλήθηκαν το βράδυ της Τρίτης σε πολυκατοικία σε κεντρικό σημείο του Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στις 20:00 την Τρίτη, ένας 50χρονος τραυμαστίστηκε σοβαρά, όταν ένας γείτονάς του, του έστησε ενέδρα και τον μαχαίρωσε την ώρα που έμπαινε στην πολυκατοικία.

Ο άτυχος 50χρονος διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου και εισήχθη για νοσηλεία σε κατάσταση εκτός κινδύνου.

Παρέχοντας τις πρώτες βοήθειες οι γιατροί προχώρησαν στη συρραφή του τραύματός του και στη συνέχεια τον κράτησαν για 24ωρη παρακολούθηση καθώς το τραύμα είναι κοντά στον νεφρό.

Ο 50χρονος έλαβε τελικά εξιτήριο από το Νοσοκομείο χθες. 
Παραμένει σοκαρισμένος για το σκηνικό φρίκης. Η σύζυγός του επίσης. Ηταν εκείνη που αντιλήφθηκε πρώτη την επίθεση και απεγνωσμένα άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν έφθασαν στο σημείο αστυνομικοί, ο δράστης είχε προλάβει να απομακρυνθεί και να κρυφτεί.

Συγκεκριμένα, η σύζυγος απευθύνθηκε στο 100 τρομοκρατημένη. Κανείς δεν μπορούσε να γνωρίζει πού μπορεί να οδηγήσει μία επίθεση και μάλιστα με μαχαίρι. Ο σύζυγός της επέστρεψε σπίτι έπειτα από ψώνια όταν έπεσε θύμα επίθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος δεν είχε κανέναν λόγο για να ανησυχεί. Δεν είχε κάποια διαφωνία ή διαφορά με ένοικο της πολυκατοικίας. Αμέριμνος έμπαινε στην πολυκατοικία μετά το σούπερ μάρκετ. Όμως μπροστά του βρέθηκε γείτονάς του που φαίνεται ότι ήταν κρυμμένος πίσω από την πόρτα.

Δίχως να προηγηθεί κάποιο φραστικό επεισόδιο του επιτέθηκε απρόκλητα. Το θύμα δεν γνωρίζει τους λόγους που όπλισαν το χέρι του με μαχαίρι. Λέει ότι το επεισόδιο προκλήθηκε χωρίς λόγο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φερόμενος ως δράστης φέρεται να έχει επιτεθεί στον 50χρονο άλλη μία φορά πριν από έναν χρόνο ρίχνοντάς του γλάστρα από το μπαλκόνι.


Νεότερη Παλαιότερη