Κώστας Βουτσάς : "Αρχισαν τα όργανα" για την κληρονομιά του

Η κόρη του Κώστα Βουτσά και της Έρρικα Μπρόγιερ έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την απώλεια των διάσημων γονιών της.

«Ακόμα είναι πολύ νωρίς για να συνειδητοποιήσω την απώλεια των γονιών μου.Η μητέρα μου δεν έμαθε ποτέ ότι είχε καρκίνο στο συκώτι. Της είχα πει μόνο για το έντερο γιατί έπρεπε να γίνει το χειρουργείο. Ούτε μια στιγμή δε σκέφτηκα ότι θα χάσω τη μητέρα μου» είπε αρχικά στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» και στη συνέχεια πρόσθεσε: 
«Ο πατέρας μου μας είχε πείσει ότι δε θα πεθάνει. Νομίζαμε ότι θα περάσει κι αυτό. Είμαι ακόμα σαν “παγωμένη” με την απώλεια των γονιών μου. Πάω λίγο να ξεχαστώ και βλέπω στην τηλεόραση να παίζουν ταινίες του πατέρα μου. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να τις δω. Ο πατέρας μου ήταν πολύ αυστηρός. Με τη μητέρα μου κάναμε πολύ ωραία παρέα, αλλά είχαμε εντάσεις μεταξύ μας. Οι γονείς μου δεν με άφησαν ποτέ να νιώσω ότι ήταν διάσημοι».

Η προειδοποίηση της Σάντρας Βουτσά για την περιουσία που άφησε ο πατέρας της
Λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης, η Σάντρα Βουτσά ρωτήθηκε και για την κληρονομιά που άφησε πίσω του ο Κώστας Βουτσάς.

Η πρωτότοκη κόρη του σπουδαίου ηθοποιού δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έκανε περιουσία γιατί ήταν προσεκτικός και συγκροτημένος, έκανε επενδύσεις, ακίνητα, έργα τέχνης. Ελπίζω να μην έχουμε θέμα με τα κληρονομικά. Εγώ δε θα αφήσω να συμβεί κάτι τέτοιο. Εννοείται ότι πρέπει όλα να γίνουν δίκαια και θα έλεγα ότι όποιος σκεφτεί ότι θα κάνει κάτι που δεν θα μας ωφελεί όλους, θα είναι πολύ γελασμένος. Δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί αυτό».

Η Αλίκη Κατσαβού απαντά για την κληρονομιά του Κώστα Βουτσά μετά την προειδοποίηση της κόρης του.

Η Αλίκη Κατσαβού τοποθετήθηκε πρώτη φορά για την κληρονομιά του Κώστα Βουτσά στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους στον Alpha Κύπρου: 
«Με τα κορίτσια είμαστε πολύ κοντά και δεμένες και λείπει η μία στην άλλη και η πανδημία μας έκανε να χαθούμε για λίγο…». 
Και τόνισε: 
«Με ενοχλεί να λέγονται πράγματα δημόσια για την κληρονομιά… Δεν ενδιαφέρει τον κόσμο αυτό. Είναι ένα οικογενειακό ζήτημα που όλες οι οικογένειες αντιμετωπίζουν και εγώ αυτά τα πράγματα δεν θέλω να τα κάνω δημόσια… 
Είμαστε καλές γυναίκες, αγαπημένες, ο Φοίβος είναι μικρός δεν τον λογαριάζω σ’ αυτό και νομίζω ότι μπορούμε να τα κάνουμε αυτά έξω από τα φώτα της δημοσιότητας»!
Νεότερη Παλαιότερη