Ζευγάρι νεκρό από πυροβόλο όπλο

Tα ονόματα των θυμάτων, ερωτήματα και δεδομένα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για την τραγωδία που σημειώθηκε χθες σε διαμέρισμα στην οδό Ρήγα Φεραίου στη Λακατάμια Κύπρου.

Σύμφωνα με Αστυνομική ανακοίνωση διερευνάται υπόθεση φόνου με θύματα την Νίκη Σιεφταλή, 44 χρόνων και τον Χριστάκη Χριστοδούλου, 56 χρόνων.

Οι 44χρονη και 56χρονος, εντοπίστηκαν αναίσθητοι, με τραύματα στο σώμα, στο διαμέρισμα του 56χρονου, στην Λακατάμια, γύρω στις 9.30 χθες το βράδυ, από οικείο πρόσωπο του 56χρονου.

Στη σκηνή έσπευσαν για εξετάσεις μέλη της Αστυνομίας και Ιατροδικαστές, οι οποίοι επιβεβαίωσαν το θάνατο της 44χρονης και του 56χρονου.

Τα τραύματα που αυτοί έφεραν στο σώμα, πιστεύεται ότι προκλήθηκαν από πυροβολισμό, ενώ στη σκηνή, η οποία παραμένει αποκλεισμένη για συνέχιση των εξετάσεων, εντοπίστηκε κυνηγετικό πυροβόλο όπλο.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου, σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ είπε ότι η σκηνή αποκλείστηκε από την πρώτη στιγμή, προσθέτοντας ότι παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια από τη σκηνή, τα οποία στάληκαν για επιστημονικές εξετάσεις.

Σημείωσε ότι η νενομισμένη νεκροτομή αναμένεται να γίνει την Τετάρτη και πρόσθεσε ότι τα αποτελέσματα θα βοηθήσουν να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου .

Απαντώντας σε ερώτηση αν εξετάζεται και το ενδεχόμενο δολοφονίας και αυτοχειρίας, ο κ. Ανδρέου είπε ότι «σίγουρα είναι ένα σοβαρό ενδεχόμενο το οποίο διερευνούμε, ενώ με τα μέχρι τώρα δεδομένα εκ πρώτης όψεως φαίνεται να αποκλείεται η εμπλοκή τρίτου προσώπου» .

-Την Αστυνομία ειδοποίησε συγγενικό πρόσωπο του 56χρονου το οποίο τον αναζητούσε επίμονα χωρίς να λαμβάνει απαντήσεις στις κλήσεις τους. Το πρόσωπο αυτό μετέβη στο διαμέρισμα γύρω στις 21.30, παραβίασε την πόρτα και εντόπισε νεκρούς τη Νίκη Σιεφταλή και τον Χριστάκη Χριστοδούλου.

-Μέχρι στιγμής η Αστυνομία δεν έχει καταλήξει για το τι ακριβώς έχει συμβεί αν και το σενάριο εμπλοκής τρίτου προσώπου θεωρείται μέχρι στιγμής εξαιρετικά απομακρυσμένο. 

-Τα δύο πρόσωπα φέρουν τραύματα. Εξαιρετικής σημασίας θεωρείται η νενομισμένη νεκροτομή επί των δύο σορών η οποία θα καταδείξει πως προήλθαν τα τραύματα. 

-Στη σκηνή εντοπίστηκε κυνηγετικό όπλο το οποίο ανήκει στον 56χρονο. 

-Φως αναμένεται να ρίξουν οι επιστημονικές εξετάσεις DNA οι οποίες μεταξύ άλλων θα δείξουν ποιος πάτησε τη σκανδάλη.

-Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής μαρτυρίες από γείτονες ότι άκουσαν πυροβολισμό. Οι έρευνες της Αστυνομίας και η αναζήτηση μαρτυριών από την περιοχή συνεχίζονται. 

-Υπάρχουν πληροφορίες ότι οι δύο τους αντιμετώπιζαν διαφορές.
Νεότερη Παλαιότερη