Θεσσαλονίκη : Κρούσματα κορονοϊού μετά από πάρτι

Κρούσματα κορονοϊού βρέθηκαν μετά από πάρτι στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Open Beyond, φοιτήτρια από την Αγγλία, γόνος εύπορης οικογένειας στη Θεσσαλονίκη έκανε πάρτι για να γιορτάσει την επιστροφή της.

Έντονη ανησυχία έχει προκληθεί στο Πανόραμα της Θεσσαλονίκης, μετά από πάρτι κόρης εύπορης οικογένειας της πόλης που σπουδάζει στην Αγγλία, η οποία επέστρεψε πριν από περίπου δέκα ημέρες στην Ελλάδα μέσω Βουλγαρίας και αντί να μπει σε καραντίνα, κάλεσε περίπου 30 καλεσμένους για να... γιορτάσει την επιστροφή της.
Μάλιστα, οι Αρχές λίγο πριν το... περιβόητο πάρτι πραγματοποίησαν και έλεγχο στο σπίτι της, διαπιστώνοντας πως η ίδια απουσιάζει έχοντας «σπάσει» την καραντίνα και έτσι της επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ.
Ενώ η κοπέλα δεν είχε παρουσιάσει κάποιο σύμπτωμα κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα, λίγο μετά το πάρτι νόσησε και παρουσίασε συμπτώματα βαριάς γρίπης.

Έτσι οδηγήθηκε στο νοσοκομείο της πόλης, όπου υπεβλήθη σε τεστ και βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. Ακολούθως ενημερώθηκαν οι άνθρωποι που είχαν πάει στο πάρτι και σύμφωνα με το Open, αρκετοί εξ αυτών βρέθηκαν επίσης θετικοί στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αναμένεται σήμερα το μεσημέρι να υπάρξει και σχετική ενημέρωση από το ΑΧΕΠΑ στο οποίο έγινε η δειγματοληψία
Νεότερη Παλαιότερη