Θεσσαλονίκη : Αντρας κρεμάστηκε σε μπασκέτα γηπέδου

Σοκ στη Θεσσαλονίκη, καθώς σύμφωνα με την Αστυνομία, περίπου στις 13.30, άντρας ηλικίας 53 ετών (μέλος της ομάδας βόλεϊ του ΒΑΟ) βρέθηκε κρεμασμένος από μπασκέτα μέσα στο κλειστό γυμναστήριο του συλλόγου.


Ο γενικός γραμματέας της ΕΠΕΣΘ, Γιώργος Διονάς, μίλησε στον Metropolis 95.5 για το συγκλονιστικό γεγονός. Eίπε μεταξύ άλλων: «Θέλω να πω τα συλλυπητήρια όλων μας, νομίζω ότι μπορώ να εκφραστώ για όλους. Ήταν μία συγκλονιστική είδηση, το έμαθα περίπου στις 13.30 με 14.00, τι να πω... είναι μία δύσκολη στιγμή. 
Δεν είχα πάρει τέτοια μηνύματα. Ήταν από τους πιο αγαπητούς ανθρώπους στον χώρο, από τους πιο ανιδιοτελείς, με καθημερινή προσφορά στο άθλημα που υπηρετούσε. Θα λείψει και από τον ΒΑΟ και από τον αθλητισμό της Θεσσαλονίκης. 
Τέτοιοι άνθρωποι είναι κοσμήματα στην αθλητική ζωή. Ήταν οικογενειάρχης με δύο παιδιά. Απ' όσο γνωρίζω από τη επικοινωνία που είχα με τον πρόεδρο του ΒΑΟ, υπήρξε κάποιο σημείωμα για την οικογένειά του μέσω του οποίου προφανώς θα εξηγούσε. Λεπτομέρειες δεν ξέρω, αλλά και να ήξερα δεν θα έλεγα. Οι ίδιοι ξέρουν. Δεν γνωρίζω ποιος τον βρήκε».
Νεότερη Παλαιότερη