Ραγδαίες εξελίξεις : Στην Ασφάλεια προσήχθη ύποπτη, για την επίθεση με βιτριόλι

Περούκα και τηλεκάρτα στο σπίτι της 35χρονης που καταθέσει ως βασική ύποπτη
Η 35χρονη είναι ιδιωτική υπάλληλος  σε δικηγορική εταιρεία που συνεργαζόταν με το ασφαλιστικό πρακτορείο στο οποίο εργαζόταν η Ιωάννα και κατά πληροφορίες είχε ερωτική αντιζηλία με την 34χρονη την οποία κατηγορούσε ότι αποτελούσε εμπόδιο για να προχωρήσει η σχέση της με έναν άνδρα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί εντόπισαν στην κατοχή της 35χρονης μια γυναικεία περούκα και μια τηλεκάρτα και εξετάζουν αν με αυτή τηλεφώνησε στην εταιρεία ραδιοταξί την οποία χρησιμοποίησε η «βιτριολίστρια».
Η 35χρονη που έχει προσαχθεί και καταθέτει για την υπόθεση είναι πρόσωπο, σύμφωνα πάντα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, που έχει εργασιακή σχέση με το επαγγελματικό περιβάλλον του θύματος της επίθεσης με βιτριόλι.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στην αποκάλυψη της ταυτότητάς της μέσα από τις κάμερες ασφαλείας που την “έπιασαν” σε καρτοτηλέφωνο στο κέντρο της Αθήνας αλλά και μέσα από τις αναλύσεις που έγιναν στην τηλεκάρτα και τα σημεία όπου τη χρησιμοποίησε.

Μέσα στην ημέρα αναμένεται να δώσει κατάθεση και μια δεύτερη γυναίκα, η οποία, όπως θεωρούν οι αστυνομικοί, έχει παίξει κάποιο ρόλο στην υπόθεση.

Νεότερη Παλαιότερη