Θεσσαλονίκη : Απάντηση του πατέρα της φοιτήτριας, για το "πάρτι κορωναϊού" "

Διευκρινίσεις σε όσα ακούγονται θέλησε να δώσει ο πατέρας της φοιτήτριας η οποία νόσησε από κορωνοϊό και φέρεται να διοργάνωσε πάρτι επιστρέφοντας από την Αγγλία πριν από λίγες ημέρες.

Συγκεκριμένα, ο επιχειρηματίας πατέρας της 25χρονης και σύζυγος γνωστής τραγουδίστριας, μίλησε στον ΑΝΤ1 και διέψευσε όσα έχουν ακουστεί για «πάρτι» που έκανε η κοπέλα για να γιορτάσει την επιστροφή της από το Λονδίνο.

Όπως ανέφερε ο πατέρας της κοπέλας, η κόρη του νόσησε στη βρετανική πρωτεύουσα στο διάστημα από τις 5 έως τις 20 Μαΐου, παρουσιάζοντας ελαφριά συμπτώματα της Covid-19. Την 1η Ιουνίου η 25χρονη, όπως λέει ο πατέρας της, επέστρεψε στη χώρα μας και υπεβλήθη άμεσα σε τεστ για κορωνοϊό, το οποίο βγήκε αρνητικό. 
Ωστόσο, την περασμένη Πέμπτη, 4 Ιουνίου, η νεαρή, έπειτα από την επιμονή του πατέρα της, υπεβλήθη εκ νέου σε τεστ, το οποίο και βγήκε θετικό. Πλέον, η νεαρή βρίσκεται σε καραντίνα, την οποία, όπως υποστηρίζει ο πατέρας της, ουδέποτε «έσπασε».

Όσο για αυτά που ακούγονται, ότι δηλαδή η 25χρονη (που είναι κόρη πασίγνωστης τραγουδίστριας) έκανε πάρτι άμα τη επιστροφή της στην Ελλάδα, ο πατέρας της ήταν κατηγορηματικός, διαψεύδοντας ότι έγινε οποιουδήποτε είδους πάρτι στο σπίτι του. 
Αντιθέτως, ανέφερε ότι η κόρη του το μόνο που έκανε ήταν να πάει σε ένα φιλικό σπίτι, όπου βρίσκονταν συνολικά 12 άτομα. Μάλιστα, έγιναν τεστ σε όλα τα άτομα που ήταν εκεί, με τα δείγματα επτά εξ αυτών να είναι αρνητικά, σύμφωνα με πληροφορίες, και τα αποτελέσματα για τους άλλους τέσσερις αναμένονται σήμερα.

Νεότερη Παλαιότερη